Difreight Блог Де шукати китайських постачальників

Де шукати китайських постачальників

Де шукати китайських постачальників

У поточному технологічному укладі Китай - безумовний виробничий лідер планети, адже там безліч фабрик, заводів та виробництв.

Отже, якщо ви вирішили зробити закупівлю і знайти якийсь товар в Китаї, вам потрібно розуміти де шукати. Китайські фабрики мають свої сайти і діляться на англомовні та китайськомовні внутрішні платформи.

Коли потрібно знайти товар або постачальника, слід пам'ятати, що китайці не ідентифікуються в google системі. У них існує внутрішній китайський google, який називається Baidu.

Якщо ви хочете знайти товар самі, вам потрібно вивчити всі ресурси, зібрати інформацію по товару в різних модифікаціях, уважно переглянути відео-огляди. Ціна на один товар може істотно відрізнятися в залежності від того, які комплектуючі там використовуються.

ТОП 10 кращих сайтів китайських інтернет-магазинів - DiFreight

ТОП 10 кращих сайтів китайських інтернет-магазинів:

1. Taobao

Таоbао — ресурс з мега-великим асортиментом і широким вибором товару в різних цінових категоріях. По суті тут ви знайдете все: одяг і аксесуари, взуття, головні убори, побутова техніка. Головна особливість Таоbао - ви купуєте товар у перекупників (грубо кажучи, звичайних фізосіб), адже продавці ресурсу Таобао не є виробниками або офіційними продавцями виробника. Завдяки цьому ви маєте можливість купити товар в роздріб.

2. Alibaba

Переваги китайського сайту Alibaba:

  1. Прямі продажі продукції від 4 млн. китайських постачальників.
  2. Можливість реєстрації в якості продавця та покупця.
  3. Наявність чату для спілкування з китайськими, європейськими продавцями в реальному часі.
  4. Пошук постачальників потрібної країни.
  5. Спеціальні послуги - торгова гарантія, відкладений платіж, відстеження продукції, відправка запиту ціни, встановлення розширення «Купити зараз».
  6. Цілодобова служба підтримки, захист прав інтелектуальної власності.
  7. Виставки кращих китайських товарів.
  8. Підтримка 16 популярних мов (включаючи російську, китайську), 140 валют.
  9. Мобільний додаток для IOS, Андроїд.

3. 1688

Оптовий маркетплейс, де працює поняття мінімального замовлення або за кількістю куплених одиниць одного товару, або за сумою замовлення у одного продавця. Є й винятки, коли продавець готовий виконати роздрібне замовлення на 1 шт товару, однак будьте готові - ціна буде вище, ніж для опту.

4. Tmall

Більш надійна торговельна площадка, адже продавці на Tmall - юридичні особи, які надають певний пакет документів, що підтверджують достовірність і реальний факт існування організації, компанії - виробника або бренду.

На Tmall Ви можете придбати товари китайських брендів високого класу, світових брендів, представлені широко флагманські магазини електроніки і техніки. Тут ви не знайдете б/в товари. Якщо ви купуєте товар на Tmall, його вам продає авторизований ресселлер.

5. Gearbest

Один з наймолодших китайських ресурсів російською мовою, що займається продажем товарів по всьому світу. Його принципова відмінність від багатьох інших китайських ресурсів, тих що займаються продажем різних товарів, в тому, що це не майданчик для роботи розрізнених продавців, а повноцінний самостійний інтернет-магазин китайських виробників.

6. Lightinthebox

Головна відмінність цього ресурсу від інших китайських майданчиків в тому, що тут можна не тільки купити готові вироби, а й створити унікальні товари на замовлення (це особливо актуально в сфері весільних та вечірніх суконь). Пошук потрібного товару на сайті здійснюється за допомогою детального поділу всіх видів виробів за категоріями, а також за допомогою фільтрації за всіма можливими параметрами.

На майданчику постійно проходять різні акції і знижки на різні види товарів. Якість пропонованих товарів тут ретельно перевіряється і перевершує багато інших китайських ресурсів. Також багато покупців відзначають якісний переклад описів на російську мову. Це значно полегшує процес пошуку і вибору потрібної позиції.

7. Tomtop

Має тісні зв'язки з китайським виробником смартфонів Xiaomi і пропонує набагато кращі ціни на продукти компанії, ніж ви могли б знайти в місцевому магазині. Інші категорії, які вказані на сайті: іграшки, велосипеди, чохли на телефони, екшен камери та автотовари.

8. DhGate

Краща онлайн-платформа, що з'єднує оптових покупців усього світу з китайськими постачальниками. Формат роботи гіпермаркету нагадує американський торговий портал «Амазон» - торгівельна площадка, яка налічує тисячі продавців, вибрати постачальника допомагає рейтинг, відгуки. До послуг покупців зручна система фільтрації за ключовим словом, категорії, ціною або імені продавця. Запропоновано різні варіанти економії, включаючи купони новачкам. На сторінках з докладним описом продукції доступна інформація про продавця: рейтинг, відгуки, посилання для огляду повного переліку запропонованих категорій. Зв'язок учасників угоди здійснюється в режимі онлайн, за допомогою функції «чат».

9. JD

За аналітикою відвідувань JD випереджають 2 сервіси: Google і Yahoo.

Товарний асортимент запропонований кращими китайськими виробниками. Лінійки чоловічого та жіночого одягу, сумок, іграшок, взуття, товарів для будинку, спорту, відпочинку та саду. JD популярний в Китаї як кращий продавець техніки для дому. Користувачам купують телефони і комп'ютери, телевізори та планшети, кліматичне і побутове обладнання. Налагоджено прямі доставки заводів-виробників. Інтернет-магазин має в своєму розпорядженні власну транспортну службу, доставка проводиться в найкоротші терміни.

10. Sunsky

Компанія займається продажем аксесуарів для мобільних телефонів і ПК, домашніх гаджетів, пристосувань для активного відпочинку. Інтернет-магазин належить компанії Eforchina Limited, відомому постачальнику електронних товарів.

Друзі, бажаємо вам удачі в пошуках товарів і завжди знайте, що наша компанія готова Вам допомогти максимально швидко, компетентно, та за зручними для Вас тарифами. Звертайтеся!

Де шукати китайських постачальників - DiFreight

Корисні статті в нашому Блозі

Етапи реєстрації на Amazon
Етапи реєстрації на Amazon Читати статтю
Icon
Як негативні відгуки впливають на продажі та чому важливо реагувати на них миттєво
Як негативні відгуки впливають на продажі та чому важливо реагувати на них миттєво Читати статтю
Icon
ТОП 5 дивних товарів для викупу, які куплять
ТОП 5 дивних товарів для викупу, які куплять Читати статтю
Icon