DiFFreight Блог Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках

Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках

Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках

Тільки уявіть, у період з 10 по 30 жовтня попит на купівлю генераторів збільшився у 11 разів, порівняно з березнем 2022 року. Хоча і тоді "Епіцентр" фіксував рекордні показники. Адже на початку повномасштабної війни ці товари були необхідні для наших захисників на рівні рацій та форми.

Більш того, наразі генератори та акумулятори у дефіциті. Люди шукають їх в середньому від 7 днів до 3 тижнів. Але ті, хто знаходять окрім радощів отримують і складнощі через проблеми з логістикою. У сьогоднішній статті ми розповімо:

  • Як купити генератори в Китаї?;
  • До чого треба готуватися при перевезенні?;
  • Як скасування митниці вплинуло на перевезення генераторів?
Як купити генератор? - DiFFreight

Як купити і до чого готуватися при перевезенні електронних приладів?

Оскільки в Україні генератори не виготовляють, ми закуповуємо їх в Китаї, ЄС та Туреччині. І хоч правила митного контролю на перевезення були ослаблені. А Кабінет Міністрів скасував податки на ввезення електроприладів, все-одно лишилися складнощі, з якими зіткнеться покупець. Наприклад:

Ви замовляєте перевезення небезпечного вантажу і щоб надати ціну, треба мати певні документи. По-перше — МСДС. Форма, яка містить інформацію про правила поводження та різні властивості товару, який ви перевозите.

По-друге — сертифікати. У вас можуть просити документи "безпечного перевезення" певним видом транспорту: кораблями чи літаками. І все це сильно впливає на терміни доставки товару та кількість ваших нервових клітин, бо документальну метушню не любить ніхто.

"Ну, а хоч якимось гарними новинами стосовно закупівлі і доставки генераторів, акумуляторів ви з нами поділитесь?"

Звичайно! Наприклад, тепер вам не прийдеться платити подакти державі за доставку такого вантажу. На початку жовтня кабмін скасував податки на ввезення: генераторів, акумуляторів, павербанків, трансформаторів, електродвигунів, обігрівачів, водонагрівачів та іншого важливого для опалювального сезону обладнання.

А митниця зробили спрощену систему декларування для товарів всіх груп. Тепер при перевезенні треба заповнювати лише 1 декларацію і ви можете робити це самостійно. А це значить, що рух черг на кордоні пришвидшиться. І вам вдасться заощадити гроші на оформленні документів.

Також генератори, акумулятори і все що може підживлювати нас електрикою — є найпопулярнішими товарами. А це значить, що час створювати новий бізнес та працювати з цією нішею. Оскільки люди готові купувати все та майже за будь-які гроші, аби мати комфортні умови для зимового життя. Цей факт підтверджує магазин "Алло", за місяць він збільшив середній чек до 30.000 грн, а продажі зросли на 82% завдяки подібному обладенню.

При цьому якщо ви вважаєте, що це поки складне для вас направлення, то гарна альтернатива це павербанки та акамулятори з Китаю. На цей ринок зайти простіше, а попит на павербанки був, є і буде завжди. Закуповувати товар за вигідними цінами ви зможете тільки у Китаї, бо в Україні продаються генератори вже з націнкою. А знайти постачальників і викупити товар можемо і ми, щоб заощадити ваш час та прискорити отримання.

Як організувати доставку безпечно і оперативно?

Це питання ми беремо на себе. Чому з нами надійно співпрацювати?

  • Доставки з Китаю приходять щотижня завдяки правильній системі логістики.
  • З кожної відправки з Китаю ми повертаємо 2% від суми за логістику.
  • В нас є послуга викупу з Китаю — домовляємося про вигідні умови доставки, проведемо інспекцію якості та кількості товару в Китаї, запакуємо і відправимо у строк.
  • Інформуємо про терміни та рух вантажу поки він не буде у вас через особистий кабінет.
  • Оформлення документів, сертифікатів та інших паперів беремо на себе.

Тому якщо ви зацікавленні у розвитку такого бізнесу та шукаєте надійних перевізників — ми з радістю станемо вашими партнерами. Для зв'язку напишіть нам у будь-який зручний месенджер і чекайте відповіді від менеджера протягом 15 хв.

Бажаємо гарного дня та готуємо новий, корисний матеріал цього тижня.

Корисні статті в нашому Блозі

Дропшиппінг: переваги, недоліки
Дропшиппінг: переваги, недоліки Читати статтю
Icon
Що таке фрахт як його розрахувати
Що таке фрахт як його розрахувати Читати статтю
Icon
Групи товарів для продажу на Amazon
Групи товарів для продажу на Amazon Читати статтю
Icon