Difreight Блог Переваги співпраці з Китаєм для бізнесу

Переваги співпраці з Китаєм для бізнесу

Переваги співпраці з Китаєм для бізнесу

Китай, без сумніву, є одним з ключових світових економічних лідерів. Сьогодні все нікого не дивує кількість товарів, маркованих етикеткою Made in China. Здається, що китайські товари є усюди. В цій статті я розкажу, чому вигідно продавати товари з Китаю, і які можливості українському бізнесу відкриває торгівля з Китаєм.

7 переваг партнерства з азійським гігантом

1. Масивна державна підтримка.

Я не здивований, що Китай входить в 10 країн світу, де найлегше вести бізнес. Адже китайський уряд активно впроваджує заходи підтримки місцевих і міжнародних підприємців. Влада надає громадянам субсидії для бізнесу, знижує для фабрик тарифи на воду, землю, електроенергію.

Не мають собі рівних у світі податкова та інша інвестиційна політика країни. З 1985 року працює політика повернення податку на експорт Китаю. З іншого боку, тарифи щодо імпорту Китаю з кожним днем стають дедалі кращими та сприятливішими для іноземних компаній.

Низькі витрати на виробництво difreight

2. Низькі витрати на виробництво.

Китай — є одним з найдешевших виробників у світі. Китайські фабрики виробляють весь спектр продукції. А особливо вони розвинулися у виробництві низькомаржинальних товарів: взуття, одяг, електроніка. Тому я вважаю логічним, що міжнародні компанії використовують китайське виробництво для зниження цін на власну продукцію, а українські підприємці із завзятістю продають товари з Китаю оптом.

3. Доступ до великого ринку, що постійно збільшується.

Вже сьогодні внутрішній ринок Китаю є рівним за розмірами до американського і продовжує зростати. Експерти очікують, що ВВП Китаю перевищить ВВП США до 2030 р. Якщо ви хочете отримати доступ до прогресивного ринку і збільшити продажі, починайте вести бізнес з Китаєм.

ВВП Китаю перевищить ВВП США до 2030 р. difreight

Експерти очікують, що ВВП Китаю перевищить ВВП США до 2030 р.

4. Сприятливе середовище та гнучкі умови співпраці.

В Китаї легко знайти локальних ділових партнерів та інвесторів, відкритих до переговорів. Я бачив, що для українських бізнесменів не є проблемою домовитися з китайськими партнерами про гнучкі умови постачання та ціноутворення.

5. Технологічність і дух інновацій.

Не буде новиною, якщо я скажу, що Китай став батьківщиною багатьох найшвидших стартапів. Згадайте лише світовий успіх китайських гігантів Baidu, Tencent та Alibaba.

В галузі інноваційних продуктів, цифрових технологій та роздрібної торгівлі Китай випереджує глобальні ринки на роки. Навіть Тайвань або Малайзія виглядають як кам'яний вік, коли мова доходить до китайського духу інновацій. Це стосується також легкості здійснення транзакцій в побуті, що полегшує продаж товарів і послуг в Китаї.

Шанхай у 1989 році та сьогодні. difreight

Шанхай у 1989 році та сьогодні.

6. Розгалужена екосистема бізнесу.

Ви знаєте, що промислове виробництво в Китаї не працює ізольовано, а спирається на мережі постачальників, виробників комплектуючих, дистриб'юторів, державних установ і клієнтів?

Уявіть собі, ви будете працювати з технологічним гігантом, де всі процеси виробничої екосистеми налаштовані до автоматизму.

7. Швидка доставка.

Порти та автомобільний транспорт в Китаї практично ідеальні. Доставка з Китаю в Україну налагоджена і працює без перешкод. Тому везти імпорт з Китаю, та експортувати товари надзвичайно зручно.

Безпечний спосіб почати бізнес з Китаєм в Україні

Я намагався показати найбільш явні переваги бізнесу з Китаєм. Вважаю, що наразі дійсно найкращий час вийти на цей ринок та розширити бізнес. Що пропонує DiFreight? Стати вашим надійним перемовником на всіх етапах співпраці. Ми не просто візьмемо питання перекладу, логістики на себе, але й проведемо вас від ідеї стати підприємцем до запуску бізнеса на міжнародному ринку.

Щоб розпочати співпрацю з Китаєм успішно і без помилок і невдалих вкладень — переходьте на головну сторінку нашого сайту і зв'яжіться з менеджерами. Вони проконсультують вас з будь-якого питання.

Корисні статті в нашому Блозі

Замовляйте товари з Китаю, які будуть купувати у 2023 році, а не просто "будуть"
Замовляйте товари з Китаю, які будуть купувати у 2023 році, а не просто "будуть" Читати статтю
Icon
Бізнес подарунки китайським партнерам
Бізнес подарунки китайським партнерам Читати статтю
Icon
Як отримати компенсацію за пошкоджений товар під час транспортування
Як отримати компенсацію за пошкоджений товар під час транспортування Читати статтю
Icon