Difreight Блог Інформація, яку потрібно надати для отримання розрахунку

Інформація, яку потрібно надати для отримання розрахунку

Інформація, яку потрібно надати для отримання розрахунку

Що за товар?

Потрібна інформація, в якій вказані характеристики товару: матеріал, сферу застосування, кількість штук, вага нетто, вага брутто, посилання на товар, - взагалі повний і зрозумілий опис вантажу

Важливо: Якщо Ви даєте комусь інформацію на прорахунок в файлі і це не компанія DiFreight, - не вказуйте хто його виробляє, клієнта або Ваші особисті дані. Достатньо просто максимально точного опису самого вантажу.

Вага товару

В основному до уваги береться вага брутто. Якщо ми говоримо про цілі контейнера, то тут потрібно розуміти яка реальна вага нетто/брутто.

  • нетто - вага товару без будь-якої упаковки;
  • брутто - вага товару враховується разом з невіддільною упаковкою, в якій він поставляється і тарою (мішками, ящиками, коробками, паллетамі і т.д)

Розмір упаковки

Об'єм. Одиниця для СНД і Європи - м3. Як рахується: довжина х ширина х висота. Отримуємо кількість на м3. Це необхідно для калькуляції логістики. Так як ці м3 займають місце в контейнері, а контейнер обмежений цими ж метрами кубічними.

Вартість

Дана інформація необхідна, щоб правильно і чітко розуміти, на яку суму перевізник відповідає за Ваш вантаж. Ми тут говоримо не про «страховку», а для розуміння, що вантаж, який береться в роботу, коштує таких-то грошей, до того ж з вартості партії вираховуються митні платежі.

Корисні статті в нашому Блозі

Amazon, Etsy чи Ebay?
Amazon, Etsy чи Ebay? Читати статтю
Icon
Інспекція виробництва в Китаї: що це таке та основні етапи перевірки
Інспекція виробництва в Китаї: що це таке та основні етапи перевірки Читати статтю
Icon
Контейнерні перевезення: найвигідніший спосіб доставки з Китаю
Контейнерні перевезення: найвигідніший спосіб доставки з Китаю Читати статтю
Icon