Difreight Блог Ключові етапи організації брендування продукції в Китаї

Власний бренд: замовлення брендування товарів в Китаї

Власний бренд: замовлення брендування товарів в Китаї

Китай зажив слави світового лідера експортування різноманітних якісних та доступних товарів, чим привернув увагу підприємців, готових до співпраці. З кожним роком все більшої популярності набуває бізнес, який ґрунтується на доставках з Китаю. Отже, конкуренція чимала, що призводить до справжньої боротьби за лояльність клієнтів. До перемоги у ній наближає такий маркетинговий хід, як брендування продукції. 

Ключові переваги брендування товарів

Брендування підкреслює важливість та цінність вашого продукту для аудиторії, а також виокремлює його з-поміж конкурентів. Однак є й інші важливі переваги:

  • захист від підробок та копіювання. Через наявність унікальних характеристик і дизайну брендовані товари складно підробити;
  • більша прибутковість, оскільки брендована продукція продається за вищі чеки;
  • покращення сприйняття якості, адже більша ціна у покупців часто асоціюється з кращою якістю;
  • формування довіри споживачів — якісні товари споживачі частіше рекомендують своїм близьким, друзям, рідним;
  • можливість масштабувати бізнес — впізнаваність продукції створює сприятливе середовище для розширення асортименту та виходу на нові ринки.

Тому  брендування товару є обдуманим інвестиційним рішенням для вашого бізнесу. На нього варто скерувати свої зусилля та ресурси.  

Типовий приклад підробки відомого бренду

Типовий приклад підробки відомого бренду

Етапи організації брендування продукції в Китаї

Коли мова заходить про брендинг товару, першими асоціаціями стають логотип, стиль оформлення та дизайн упаковки. Їх розробці необхідно приділяти особливу увагу, оскільки вони є ключовими елементами, що транслюють ідентичність продукції та цінності бізнесу. 

Однак, для досягнення максимального результату потрібно зробити ще декілька значущих кроків.

  • Вибір надійного постачальника. Ознайомтесь із рейтингами потенційних постачальників, відгуками про попередній досвід брендування та сертифікатами якості.
  • Упаковка продукції. Вдале паковання може вплинути не тільки на рішення споживача про покупку, а й на подальший маркетинг. Наприклад, викликати бажання сфотографувати упаковку та виставити фото у соціальних мережах;
  • Маркування. Потрібно врахувати вимоги щодо маркування продукції згідно з законами України та міжнародними стандартами.
  • Замовлення з Китаю пробних зразків. Вони допоможуть ще перед початком масового виробництва переконатися у якості та відповідності результату брендування до ваших вимог і очікувань.
  • Транспортування і логістика. Розгляньте різні види транспортування. Це може бути авіадоставка чи доставка морем. Врахуйте терміни транспортування та вартість послуги й оберіть оптимальний для вашого бізнесу спосіб перевезення вантажів.
Ефектна упаковка як контент для соцмереж

Ефектна упаковка як контент для соцмереж

Зважаючи на всі переваги брендування та можливості організації процесу в Китаї, сміливо використовуйте цей маркетинговий тренд для просування власної продукції на ринку. За надійною підтримкою та професійною консультацією звертайтеся до наших менеджерів, команда компанії DiFreight проведе вас крізь нетрі кожного етапу брендування в Китаї.

Корисні статті в нашому Блозі

Інкотермс для поставки товарів з Китаю: все, що ви повинні знати про FOB
Інкотермс для поставки товарів з Китаю: все, що ви повинні знати про FOB Читати статтю
Icon
Який варіант доставки товару з Китаю в Україну обрати сьогодні?
Який варіант доставки товару з Китаю в Україну обрати сьогодні? Читати статтю
Icon
Все, що необхідно знати про сертифікат FDA
Все, що необхідно знати про сертифікат FDA Читати статтю
Icon