Difreight Блог Актуальні топ 5 товарів з Китаю для туризму та подорожей

Топ 5 товарів для туризму з Китаю, які зацікавлять ваших клієнтів

Топ 5 товарів для туризму з Китаю, які зацікавлять ваших клієнтів

Любов до пригод кличе у далекі мандри…Якщо ці слова описують саме ваших клієнтів, при виборі асортименту товарів варто враховувати потребу клієнтів у практичності та комфорті кожного аспекту подорожі. У цій статті я розповім про п’ять популярних товарів з Китаю, які стануть вірними супутниками туристів у незабутніх мандрівках. 

Дорожні валізи на колесах

Дорожні валізи забезпечують зручне транспортування та надійне зберігання багажу під час подорожі. Оптимальний розмір валізи залежить від дальності поїздки та кількості необхідних речей. Асортимент вражає: 

  • міні — місткістю до 20-50 л;
  • міді — місткістю 50-90 л;
  • максі — місткістю 90-120 л;
  • гіганти — місткістю 120-180 л.

Тому ви точно знайдете валізи, які підійдуть як тим, хто подорожує на самоті, так і великим родинам.

Варіативність дорожніх валіз на колесах за розміром

Варіативність дорожніх валіз на колесах за розміром

Крім того, для більшої зручності, валізи оснащуються роликовими системами, які дозволяють без зайвих зусиль пересувати їх по аеропортах, вокзалах тощо. Отже, ваші клієнти точно матимуть з чого обрати найкращий для себе варіант.

Дорожній органайзер

Якщо думки про хаотичне пакування речей кидають мандрівників у холодний піт, саме час запропонувати їм дорожній органайзер. Це спеціальний аксесуар з кількома відділеннями, який допомагає компактно розмістити все необхідне для туриста: косметичні засоби, взуття чи гаджети. 

Дорожній органайзер для взуття насправді можна використовувати і для інших речей

Дорожній органайзер для взуття насправді можна використовувати і для інших речей

Сумка-органайзер для документів

Безпека особистих документів під час подорожей це один із ключових аспектів, як вдалого відпочинку, так і ділової поїздки. Однак сховати їх на дно валізи не варіант, адже потрібен швидкий доступ до паспорта, квитка чи страхового поліса. На допомогу приходить сумка-органайзер. Ваших клієнтів вразить її функціональність: внутрішні кишені, чисельні відділення та ремінці дозволяють зберігати важливі документи в порядку і під рукою. При виборі такого аксесуара клієнти звертають особливу увагу на способи закриття —  кнопка, блискавка, липучка або гумка. При замовленні обирайте модель органайзера, яка найщільніше закривається.

Для більшої безпеки на ринку представлені органайзери з кодовим замком

Для більшої безпеки на ринку представлені органайзери з кодовим замком

Дорожній набір ємностей

Дорожні набори ємностей — практичний вибір для тих, хто часто подорожує літаками або хто їздить у короткі мандрівки. Набори виготовлені з урахуванням норм авіаційної безпеки, тому ваші клієнти можуть не хвилюватися про обмеження на перевезення рідин в ручній поклажі. 

Такі комплекти забезпечують не тільки зручне та безпечне перевезення косметичних засобів, але й допомагають утримувати речі організованими під час мандрівок. Вони відмінно підійдуть для вашого бізнесу, адже клієнти цінують товари, які роблять їхні подорожі легшими та більш комфортними.

Дорожній набір багаторазових ємностей у зручній зіп-сумці

Дорожній набір багаторазових ємностей у зручній зіп-сумці

Адаптер для розетки

Приємні враження від подорожі в іншу країну може неочікувано зіпсувати така деталь, як неможливість зарядити гаджети через несумісність з локальними стандартами розеток. Не допустіть цього, надайте клієнтам готове рішення у вигляді адаптера для розетки. 

Різні адаптери мають відмінні конфігурації, залежно від того, які типи розеток вони призначені об'єднати. Деякі моделі мають вбудовані роз'єми, що підтримують різні стандарти розеток, тоді як інші складаються з набору насадок або перехідників, які можна змінювати залежно від потреби.

Експортний ринок Китаю пропонує неймовірно широкий вибір товарів для подорожей та відпочинку, які однозначно викличуть інтерес у ваших клієнтів. Щоб вони якнайшвидше з'явилися серед доступного асортименту, звертайтеся до компанії DiFreight. Наші фахівці нададуть професійну консультацію та допоможуть з вибором якісних товарів. 

Корисні статті в нашому Блозі

Як розрахувати вартість доставки з Китаю?
Як розрахувати вартість доставки з Китаю? Читати статтю
Icon
Що треба знати про доставку з Китаю: 5 відповідей на популярні питання
Що треба знати про доставку з Китаю: 5 відповідей на популярні питання Читати статтю
Icon
Що таке послуга «пошук товару в Китаї» від компанії DiFreight?
Що таке послуга «пошук товару в Китаї» від компанії DiFreight? Читати статтю
Icon