Difreight Блог Топ товарів для експорту з Китаю у 2024: прогнози штучного інтелекту

Топ товарів для експорту з Китаю у 2024: прогнози штучного інтелекту

Топ товарів для експорту з Китаю у 2024: прогнози штучного інтелекту

Китай є однією з найбільших економік світу, і його експорт відіграє важливу роль у світовій торгівлі. У 2023 році Китай експортував товарів на суму понад 3,5 трильйона доларів США, що є найбільшим показником у світі.

Однак як визначити майбутні тенденції ринку, у світі, де все змінюється надто швидко? Ми звернулися до штучного інтелекту (ШІ). На основі аналізу даних ШІ може передбачити, які товари будуть найбільш популярними для експорту з Китаю у 2024 році. Розповідаємо, які прогнози ми отримали.

Інтелектуальні побутові прилади

Розвиток інновацій сприяє зростанню попиту на інтелектуальні побутові прилади з Китаю. Смарт техніка має ряд переваг для кінцевого споживача:

  • зручність та інтеграція з іншими пристроями;
  • енергоефективність;
  • персоналізація;
  • віддалений доступ.

Саме через такий перелік переваг, попит на розумні холодильники, пральні машини та камери відеоспостереження буде тільки зростати. Тому радимо звернути особливу увагу на цю категорію товарів.

Розумні пристрої для дому дозволяють створити максимально зручне та ефективне домашнє середовище - DiFreight

Розумні пристрої для дому дозволяють створити максимально зручне та ефективне домашнє середовище

Одяг та аксесуари з екологічно чистих матеріалів

Одяг та аксесуари з екологічно чистих матеріалів, такі як органічний одяг, одяг з перероблених матеріалів та одяг з натуральних волокон, є одними з найновіших трендів у моді. Ці товари є популярними, оскільки вони відповідають попиту на більш стійкі продукти.

Китай є одним зі світових лідерів у виробництві бавовни, що ставить країну в унікальне становище для задоволення зростаючого попиту на стійкість та екологічну відповідальність у текстильній промисловості. Тому багато китайських виробників почали переорієнтовуватися на виробництво органічної бавовни та інших екологічно чистих матеріалів.

Eco-friendly одяг — сучасний тренд споживання - DiFreight

Eco-friendly одяг — сучасний тренд споживання

Електричні розумні іграшки для дітей або тварин

Електричні розумні іграшки для дітей, такі як розумні роботизовані іграшки, іграшки з віртуальною реальністю та іграшки з ігровими функціями, є одними з найпопулярніших товарів для замовлення з Китаю. Чому? Тому що пропонують цілий ряд переваг:

  • освітні можливості;
  • розвиток креативності та уяви;
  • корисні розваги;
  • розвиток навичок.

Загалом, інноваційні розумні іграшки забезпечують захоплююче та інтерактивне дозвілля для дітей та домашніх улюбленців.

Китайські виробники постійно вдосконалюють свої технології, щоб створювати іграшки, які не тільки розважають, але й навчають - DiFreight

Китайські виробники постійно вдосконалюють свої технології, щоб створювати іграшки, які не тільки розважають, але й навчають

Гідропонічні системи для домашнього вирощування рослин

Гідропонічні системи для домашнього вирощування рослин, які дозволяють людям вирощувати рослини без ґрунту, є одними з найновіших трендів у сільському господарстві.

Високотехнологічність китайської продукції, включаючи автоматизоване водопостачання та контроль клімату, підвищує ефективність вирощування. Своєю чергою, широкий спектр систем від простих до складних задовольняє різні потреби споживачів.

Гідропонічні системи пропонують ряд переваг, серед яких ефективність, зручність та контроль - DiFreight

Гідропонічні системи пропонують ряд переваг, серед яких ефективність, зручність та контроль

Розумний одяг

Розумний одяг, який оснащений електронними компонентами, такими як датчики та мікросхеми, є одним з найперспективніших трендів у моді. Такі речі можуть використовуватися для різних цілей, зокрема, відстеження здоров'я, моніторинг сну та навіть управління розумним будинком.

Саме ці інноваційні можливості приваблюють споживачів, тому бізнесу варто розглянути можливість експорту смарт одягу з Китаю.

Розумний одяг інтегрується із різними пристроями та додатками - DiFreight

Розумний одяг інтегрується із різними пристроями та додатками

Штучний інтелект лише прогнозує майбутні тенденції, але рішення щодо експорту конкретних товарів залишається на розсуд кожного бізнесу. Враховуйте власні потреби, стратегії та цілі компанії перед тим, як здійснювати закупівлю товару.

Тож замовляйте та забезпечте свій бізнес передовими товарами від китайських виробників. Обирайте якість та інновації — робіть свій бізнес конкурентоспроможним разом з DiFreight!

Корисні статті в нашому Блозі

Перетарка вантажів та експедирування в порту: докладніше про ці етапи морської логістики
Перетарка вантажів та експедирування в порту: докладніше про ці етапи морської логістики Читати статтю
Icon
Логістика для кожного: переваги для малого та середнього бізнесу від співпраці з логістичною компанією
Логістика для кожного: переваги для малого та середнього бізнесу від співпраці з логістичною компанією Читати статтю
Icon
Bond — по-американськи, митна застава — українською
Bond — по-американськи, митна застава — українською Читати статтю
Icon