Difreight Блог Amazon, Etsy чи Ebay?

Amazon, Etsy чи Ebay?

Amazon, Etsy чи Ebay?

Обираючи інтернет-майданчик, вам слід спочатку звернути увагу на продукт, який ви плануєте продавати. Якщо це вироби ручної роботи, вироблені в невеликих партіях, і їх характеристики можуть швидко змінюватися, то для початківця краще почати з Etsy. Цільова аудиторія - люди, які шукають унікальні, персоналізовані вироби ручної роботи.

  • Варто починати продажі на Amazon, якщо у вас вже є встановлена виробництво, навіть невеликий оптовий продаж, і асортимент десяти позицій щонайменше трохи унікальний і відрізняється від товарів з Китаю. Для цього також потрібно мати певний запас і внесок для покупки реклами на Amazon та транспортування товарів на склад Amazon.
  • Якщо ваш продукт продається безпосередньо з Сполучених Штатів, то для цього ідеально підходить eBay. Або якщо у вас є партнер або реселер у США, який забезпечить цю послугу. Онлайн-аукціон eBay - другий за популярністю майданчик у світі після Amazon.

Цільова аудиторія - люди, які розумно управляють грошима і йдуть туди, щоб заощадити гроші або купити унікальну річ.

Друзі, бажаємо всім, хто планує свій бізнес, легкого старту і прибуткових продажів! Наша компанія буде рада допомогти вам транспортувати ваші товари на взаємовигідних умовах. Зв'яжіться з нами!

Який торговий майданчик підійде вам – Ebay, Etsy, Amazon?

Корисні статті в нашому Блозі

Що таке маркування вантажу?
Що таке маркування вантажу? Читати статтю
Icon
Дропшиппінг: переваги, недоліки
Дропшиппінг: переваги, недоліки Читати статтю
Icon
Митний брокер - хто це?
Митний брокер - хто це? Читати статтю
Icon