Difreight Блог Особливості доставки з Китаю у Європу: 5 фактів, які необхідно знати

Особливості доставки з Китаю у Європу: 5 фактів, які необхідно знати

Особливості доставки з Китаю у Європу: 5 фактів, які необхідно знати

Попри війну, політичні конфлікти в різних країнах — торгівля йде і дає можливість підприємцям з різних країн Європи будувати успішний бізнес. А споживачам — користуватися товарами, який виробляє Китай за помірно низькими цінами порівняно з США. І саме маршрут перевезення з Китаю до Європи є найбільш популярним зі своїми особливостями, перевагами і недоліками.

Про це і поговоримо.

Переваги маршруту Китай - Європа

Китай - Європа — найкоротший шлях між Азією і Європою, саме це дозволяє зменшити час транспортування товарів і покращити сервіс компанії за рахунок швидкої доставки. Як правило, товар транспортується морським транспортом. Але це займає набагато більше часу, ніж, наприклад, повітряний.

Більш того, доставка з Китаю у Європу є форматом вільної торгівлі. А значить деякі держави Європи, які співпрацюють з Китаєм, мають спрощення митних процедур та знижену вартість митних платежів. Це гарні можливості для розвитку бізнесу з будь-яким капіталом та амбіціями.

З чим стикається підприємець?

Доставка з Китаю в Європу має деякі особливості при погодженні стандартів, правил, митних процедур та безпеки вантажів. І процес оформлення різних документів, накладних, чеків, звітів забирає багато часу. Тому займаючись бізнесом з Китаєм, варто обрати свою компанію перевізника, яка візьме на себе питання:

  • оформлення митниці
  • ефективної та швидкої логістики
  • супроводу вантажу від виробника до замовника
  • відповідальність за цілісність товару

Як довго очікувати товар?

Все залежить від ваших побажань та бюджету. Звичайно, оперативно доставити замовлення можна тільки повітряним шляхом. Наприклад, з Китаю в Україну товар може потрапити за 14 днів. Але за це ви віддасте значно більше грошей. Але якщо вам треба доставити велику партію вантажу, негабаритну за розмірами, вагою і у вас не горять терміни — краще обрати морський транспорт. Очікування вантажу від 40 до 55 днів з моменту судовиходу.

Яка вартість доставки?

  • Ми зможемо визначити вартість доставки при отриманні наступних даних:
  • тип обраного транспорту (авіа, морський, залізничний);
  • тип вантажу;
  • габарити вантажу;
  • терміновість
  • тощо..

Знаходитесь у країнах Європи і плануєте розвивати свій бізнес? Допоможемо доставити з Китаю будь-який товар під ключ — ви замовляєте, всі процеси ми беремо на себе. Для уточнення деталей та розрахунку ціни — запрошуємо на головну сторінку сайту.

Корисні статті в нашому Блозі

Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках
Акумулятори, павербанки, генератори — прибутковий бізнес у 2022-2023 роках Читати статтю
Icon
Що загубить ваші продажі на Amazon: 5 помилок, яких варто уникнути
Що загубить ваші продажі на Amazon: 5 помилок, яких варто уникнути Читати статтю
Icon
Митний брокер - хто це?
Митний брокер - хто це? Читати статтю
Icon