Difreight Новини Тренди доставки з Європи: Що змінила війна та як працювати малому бізнесу

Тренди доставки з Європи: Що змінила війна та як працювати малому бізнесу

Тренди доставки з Європи: Що змінила війна та як працювати малому бізнесу

25% малого та середнього бізнесу так і не змогли відновитися після 24 лютого. І це не тільки тому що багато людей повиїжджало, а заплановані інвестиції стали фінансовою подушкою. Але й тому що 40% українських підприємців вже будували бізнес у партнерстві з Європою. Наприклад, закуповували меблі, предмети інтер'єру, будівельні матеріали, тканини, музичні інструменти в Європі та продавали в Україні. Весь цей процес тримався на чіткій та оперативній логістиці, яка кардинально змінилася та ускладнилася через війну.

Сьогодні ми розкажемо, які є особливості доставки в Європу та з Європи існують для малого та середнього бізнесу. Розповімо, з якими проблемами частіше за все стикаються підприємці і за допомогою кого їх можна вирішувати.

Доставка на амазон з України та вихід на європейський ринок

AMAZON — всіма улюблена американська платформа, яка має понад 5.000.000 товарів. Попри це наші підприємці знайшли способи, як отримувати доставки на склад амазон в інших країнах. А також вміло адаптувалися до змін. Наприклад:

  • Скоротили витрати на операційні бізнес-процеси.
  • Адаптували приміщення до небезпечних ситуацій.
  • Пришвидшили диджиталізацію — вийшли на інші онлайн платформи.
  • Обрали гнучкі бізнес-моделі для збільшення прибутку свого підприємства.
  • Відновили ланцюжки постачальник-ритейлер-клієнт через маркетплейси.
  • Розширили асортимент, щоб збільшити кількість споживачів.

А головне — стали активніше виходи на ринок Європи та збільшувати прибуток своїх справ завдяки новим, наразі більш платоспроможним європейським клієнтам. При цьому, де нові ринки, там нові проблеми. Український бізнесмен зіштовхнувся з:

  • ЦА, яка віддає перевагу заощадженням, а не зайвим чи навіть необхідним покупкам;
  • проблемами у логістиці. Адже товар затримують на кордонах, через що доставка посилок в Європу затягується і люди очікують свої замовлення довше;
  • обмеженою кількістю відповідальних логістичних компаній, які доставляють товар в прописані строки і не зривають планів клієнта.

Міжнародний посилковий сервіс: Що це і як допоможе?

Але якщо є задача, значить є і рішення для неї. І щоб наш бізнес жив, процвітав та розвивався на зло сусідам-неудачникам, ми у компанії запропонували клієнтам користуватися міжнародним посилковим сервісом. І хочемо поділитися з вами, як працює цей надійний логістичний агрегатор.

1. Модифікація застарілої системи відправок.

Щоб ваші клієнти в Європі отримували доставки вчасно, а ви працювали без перебоїв, ми знайшли спосіб, як заощадити ваш час та кошти. Стали робити понад відправки щотижня, а надалі плануємо відправляти вантаж 3 рази на тиждень.

2. Відкрили свій склад у Польщі, Німеччині, Англії.

Щоб ваші клієнти в Європі отримували доставки вчасно, а ви працювали без перебоїв, ми знайшли спосіб, як заощадити ваш час та кошти. Стали робити понад відправки щотижня, а надалі плануємо відправляти вантаж 3 рази на тиждень.

3. Створили зрозумілу систему співпраці.

При підписанні договору співпраці, ви отримаєте гарантію на безпечну доставку вантажу. Далі ми будемо контролювати його рух, поки він не прибуде у точку Б. А статус перевезення ви зможете перевірити в особистому кабінеті. Завдяки тому, що ми використовуємо всі види транспорту, доставка дійде до покупця оперативно. Також до вас ми закріпимо персонального менеджера, який буде на зв'язку 24/7 та проведе вас на всіх етапах доставки.

Послуги з фулфілменту - DiFreight

Надаємо послуги з фулфілменту

Фулфілмент — логістичний комплекс операцій з моменту оформлення замовлення покупцем і до моменту отримання ним покупки. Наразі особливо вигідна послуга, оскільки склади AMAZON переповнені в зв'язку з святами, але ви можете зберігати товар на наших.

  • ви платите тільки за місце, де зберігається ваш товар;
  • замовлення на доставку здійснюються оперативно, протягом 2-3 днів;
  • ви збільшуєте час для розвитку бізнесу, а не витрачаєте час на роботу з власним складом;
  • ви делегуєте все на фахівців, а не тонете в операційних процесах.

Робіть бізнес якісно і не забувайте, ви — директор своєї справи і все, що можна віддати на підряд, треба віддавати на підряд для розвитку та масштабування.

Корисні статті в нашому Блозі

Китайський Новий рік: як організувати доставку товарів під час свят
Китайський Новий рік: як організувати доставку товарів під час свят Читати статтю
Icon
Який шлях проходить ваш вантаж з Китаю?
Який шлях проходить ваш вантаж з Китаю? Читати статтю
Icon
Специфіка перевезення гуманітарної допомоги в Україну
Специфіка перевезення гуманітарної допомоги в Україну Читати статтю
Icon