Difreight Блог Сервіс доставки посилок з України в Європу від DiFreight: особливості та переваги

Сервіс доставки посилок з України в Європу від DiFreight: особливості та переваги

Сервіс доставки посилок з України в Європу від DiFreight: особливості та переваги

У зв'язку з війною та економічними труднощами, українським підприємцям довелося переформатовувати бізнес та налагоджувати співпрацю з європейськими країнами. Втім, не завжди зрозуміло, як ефективно організувати доставку товарів до кінцевих споживачів у Європі. Щоб розв'язати цю проблему, компанія DiFreight впровадила доставку посилок з України в Польщу, Німеччину чи будь-яку іншу країну Європи. Сьогодні розглянемо особливості цієї послуги та її переваги для українського бізнесу.

Особливості посилкового сервісу від DiFreight

Посилковий сервіс — це доставка міжнародних посилок вагою до 30 кг з України в будь-яку країну Європи, яка буде корисною для малого та середнього бізнесу та ФОПів, що реалізують свою продукцію через інтернет.

В чому суть? Замість того, щоб самостійно оформляти, відправляти та відслідковувати посилки, ви делегуєте ці задачі нам. Це значно полегшує процес доставляння товарів європейським споживачам та звільняє ваш час.

Як відбувається доставка посилок з України в Європу

1. Ви формуєте посилку згідно з замовленнями клієнтів та вносите всі необхідні дані в нашу клієнтську таблицю.

Ось так виглядає клієнтська таблиця DiFreight difreight

Ось так виглядає клієнтська таблиця DiFreight

2. Користуючись даними з таблиці, ми враховуємо габарити коробок та країну призначення, створюємо транспортну накладну (ТТН) та лейбл європейського поштового оператора.

3. Надсилаємо вам вже підготовлені етикетки, поклейка відбувається на вашому виробничому об'єкті чи складі. Цей процес повністю під вашим контролем, гарантуючи точність та впевненість у тому, що кожен товар дійде до відповідного отримувача.

4. Наші представники забирають відправлення, забезпечують усі митні формальності, а після цього відбувається транспортування товарів до нашого складу в Польщі.

5. На складі посилки проходять перевірку на цілісність лейблів, обробку та підготовку до відправки клієнтам.

6. На заключному етапі посилки передаються кур'єру для доставки до кінцевого отримувача.

Щоб переконатися у зручності сервісу ви можете замовити доставку однієї тестової посилки.

Переваги посилкового сервісу від DiFreight

Швидкість доставки. У DiFreight пропрацьовані логістичні маршрути та домовленості з надійними перевізниками. В середньому термін доставки посилок у Європу складає до 7 днів.

Робота з поверненнями. Ваші клієнти можуть оформити повернення на наш склад в Польщі. Далі вже вам вирішувати, чи повертати товар в Україну, чи зберігати на складі до наступного продажу.

Відстеження вантажу. Всі зміни статусу та переміщення вантажу відображаються в особистому кабінеті у нас на сайті. Тому ви в будь-який момент можете відслідкувати ваші посилки.

Гарантія доставки. DiFreight відповідає за безпеку вантажу та його своєчасну доставку. Ви можете бути впевненими, що всі угоди будуть виконані якісно та в установлені строки, що знижує ризики, пов'язані з доставкою.

Гнучкі умови. Ми створили сервіс, який адаптується під ваші вимоги та побажання. Ви отримуєте підтримку персонального менеджера, який допомагає найефективніше розв'язувати всі питання, пов'язані з логістикою.

Докладніше про посилковий сервіс говорили у відео:

Співпраця з DiFreight дозволяє вам зосередитися на основному — розширенні вашого бізнесу, пошуках партнерів та збільшенні обсягів продажу, і не відволікатися на логістичні питання. Спробуйте наш посилковий сервіс та переконайтеся в його ефективності на практиці.

Корисні статті в нашому Блозі

Особливості доставки з Китаю у Європу: 5 фактів, які необхідно знати
Особливості доставки з Китаю у Європу: 5 фактів, які необхідно знати Читати статтю
Icon
ТОП 5 дивних товарів для викупу, які куплять
ТОП 5 дивних товарів для викупу, які куплять Читати статтю
Icon
Групи товарів для продажу на Amazon
Групи товарів для продажу на Amazon Читати статтю
Icon