DiFFreight Блог Топ-5 дитячих товарів, які мають попит у 2023 році

Топ-5 дитячих товарів, які мають попит у 2023 році

Топ-5 дитячих товарів, які мають попит у 2023 році

Якщо ви займаєтеся продажем дитячих товарів, ви знаєте, що цей ринок дуже конкурентний та динамічний. Сьогодні розповідаю вам, які дитячі товари з Китаю будуть мати високий попит, відмінну якість та прибуткову ціну.

Іграшки на радіокеруванні

Найбільш популярний вид іграшок, який не втрачає своєї актуальності з року в рік. Вони дарують дитині радість та захоплення, розвивають просторове мислення, уяву, координацію рухів та логіку.

В Китаї представлений широкий асортимент іграшок на радіокеруванні: від звичних вже машинок на пульті до різних моделей літаків, вертольотів, катерів, будівельної техніки та роботів.

При виборі іграшки на пульті батьки звертають увагу на якість матеріалів, потужність акумулятора, дальність дистанційного керування та безпеку для дитини - DiFFreight

При виборі іграшки на пульті батьки звертають увагу на якість матеріалів, потужність акумулятора, дальність дистанційного керування та безпеку для дитини

Килимки-пазли

Килимки-пазли — м'які килимки, які поєднують в собі відразу декілька функцій:

  • декоративну — розмаїття кольорів та візерунків задовольнять найвибагливішого клієнта;
  • захисну — такі килимки створюють м'яку та теплу поверхню для ігор та відпочинку, захищають дитину від ударів та подряпин;
  • розвиваючу — допомагають дитині формувати моторику рук, пам'ять, увагу та кольорове сприйняття.

Обирайте серед килимків варіанти з різною текстурою, буквами, цифрами тощо — батьки охочіше купують дитячі килимки, які стимулюють до самостійної та творчої діяльності.

Килимки-пазли легкі, практичні, зносостійкі, за ними легко доглядати, а за потреби можна скласти у компактну стопку пазлів — все, як батьки люблять - DiFFreight

Килимки-пазли легкі, практичні, зносостійкі, за ними легко доглядати, а за потреби можна скласти у компактну стопку пазлів — все, як батьки люблять.

Набори для дитячої творчості

Набори для творчості не втрачають своєї популярності. Батькам вони подобаються, бо діти не дивляться в гаджети, а зайняті корисною справою, розвивають свою креативність та не відволікають постійними запитаннями.

Крім того, набори алмазного живопису, плетіння з резинок, гравюри та аплікації з фетру — це "вічнозелені" товари, актуальність яких не залежить від сезону.

Набір для виготовлення прикрас — чудовий варіант на подарунок для дівчинки - DiFFreight

Набір для виготовлення прикрас — чудовий варіант на подарунок для дівчинки

Дитячий транспорт

Зараз у кожної дитини є бажання мати свій власний автопарк: самокат, скейт, ролики, біговел та… цей список можна продовжувати ще довго. Тож підприємцям варто надати їм таку можливість. Завдяки співпраці з виробниками з Китаю, ви можете замовити транспорт для дітей різних вікових категорій: від самокатів для дворічок до потужних гіробордів для підлітків.

Клієнти звертають особливу увагу на надійність кріплень, міцність матеріалів, компактність та наявність ременів безпеки - DiFFreight

Клієнти звертають особливу увагу на надійність кріплень, міцність матеріалів, компактність та наявність ременів безпеки (якщо це транспорт для малюків)

Замовлення якісних іграшок та інших дитячих товарів в Китаї дозволить вашому бізнесу задовольнити потреби дітей та їхніх батьків і розширити асортимент.

Якщо у вас виникають питання щодо замовлення товарів з Китаю, надійності постачальника, інспекції в Китаї або перевезення товарів - звертайтеся в DiFFreight. Ми допоможемо знайти необхідний товар, організуємо закупівлю і доставки товарів з Китаю в Україну.

Корисні статті в нашому Блозі

Бізнес подарунки китайським партнерам
Бізнес подарунки китайським партнерам Читати статтю
Icon
Як працювати з Єсел і чому це вигідно?
Як працювати з Єсел і чому це вигідно? Читати статтю
Icon
Що включає тариф при морській доставці збірного вантажу з Китаю в Україну
Що включає тариф при морській доставці збірного вантажу з Китаю в Україну Читати статтю
Icon