Difreight Блог ТОП товарів з Китаю для тих, хто не хоче залишитися без світла: генератори, інвертори, повербанки

ТОП товарів з Китаю для тих, хто не хоче залишитися без світла: генератори, інвертори, повербанки

ТОП товарів з Китаю для тих, хто не хоче залишитися без світла: генератори, інвертори, повербанки

Зарядні станції, генератори та інші альтернативні джерела енергії вже стали справжнім порятунком для численних домогосподарств і офісів. Попит на ці товари активно зростає, що підтверджує їх ефективність та актуальність. Краще заздалегідь підготуватися до будь-яких випадків, ніж стикатися з незручностями вже під час них. Сьогодні розповідаю про товари з Китаю, які допоможуть вам більш-менш комфортно жити та продовжувати працювати, навіть якщо світло раптово зникне.

Бензинові або дизельні генератори для дому та офісу

Генератори — це перший товар, на який варто звернути увагу при підготовці до можливих відключень світла. Вони можуть служити джерелом електроенергії для цілого житлового будинку, окремої квартири або офісу.

Бензинові генератори характеризуються швидким запуском та мобільністю, дизельні — більш економічні при великій тривалості роботи - DiFreight

Бензинові генератори характеризуються швидким запуском та мобільністю, дизельні — більш економічні при великій тривалості роботи

При виборі генератора важливо врахувати його потужність. Підрахуйте сумарну потужність всіх електроприладів, які ви плануєте живити від генератора та обирайте модель, яка найкраще підійде для ваших задач.

Інвертори з Китаю

Генератор виробляє енергію у формі постійного струму, яким не можна живити побутові пристрої. Саме інвертор перетворює постійний струм (DC) в змінний (AC), який придатний для використання домашньою електронікою.

Деякі інвертори мають вбудовані зарядні пристрої, системи захисту від перевантаження та інші корисні особливості - DiFreight

Деякі інвертори мають вбудовані зарядні пристрої, системи захисту від перевантаження та інші корисні особливості

Знову ж таки, перед замовленням інвертора потрібно враховувати сумарну потужність приладів, які ви плануєте живити. Оберіть пристрій із потужністю, яка перевищує ваші потреби, щоб мати запас та гарантувати безперебійну роботу своєї електроніки навіть при відключенні світла.

Повербанки

Якщо генератори та інвертори — дороговартісні покупки, що значно звужує коло покупців, то повербанки цікаві набагато ширшій аудиторії. Залежно від ємності, повербанки живлять смартфони, планшети, навушники чи навіть ноутбуки. Саме тому можна замовляти повербанки оптом, щоб пропонувати своїм клієнтам, та поштучно, для власних потреб.

Повербанки доступні в різних розмірах і діапазонах потужності, від невеликих пристроїв, призначених для одноразової зарядки телефона, до потужних моделей, які можуть заряджати кілька пристроїв одночасно.

В Китаї ви можете купити повербанк з сонячною панеллю, ліхтарем та кількома різними виходами - DiFreight

В Китаї ви можете купити повербанк з сонячною панеллю, ліхтарем та кількома різними виходами

Рекомендую обирати моделі з захистом від перевантаження, короткого замикання та інших небезпек. Наявність декількох USB-портів для одночасної зарядки — must have для сучасного темпу життя.

Не забувайте також періодично перевіряти заряд батареї вашого повербанка, та й взагалі, тримайте пристрій зарядженим, адже зима таки близько.

Не чекайте, поки обставини вас змусять шукати вихід з ситуації, дійте завчасно та підготуйтеся наперед. Звертайтеся до DiFreight, і ми допоможемо вам з викупом на китайських сайтах та доставкою товарів з Китаю.

Корисні статті в нашому Блозі

Об'ємна та фактична вага вантажу: Як розрахувати та за що я плачу?
Об'ємна та фактична вага вантажу: Як розрахувати та за що я плачу? Читати статтю
Icon
Який шлях проходить ваш вантаж з Китаю?
Який шлях проходить ваш вантаж з Китаю? Читати статтю
Icon
3 види доставки по Китаю і все що про них відомо
3 види доставки по Китаю і все що про них відомо Читати статтю
Icon