Difreight Блог Як перевірити надійність китайського постачальника

Як перевірити надійність китайського постачальника

Як перевірити надійність китайського постачальника

Зростання популярності китайських товарів на світовому ринку ставить перед замовниками завдання перевірки якості товару. Як бути впевненим у відсутності браку та належній кількості товару, якщо продавець знаходиться на іншому кінці світу? Інспекція товару за місцем придбання допомагає вам уникнути клопотів з поверненням або обміном бракованого товару.

Коли потрібно проводити інспекцію вантажу в Китаї

Інспекція вантажу — це не тільки гарантія якості та безпеки товару, а й додаткові витрати фінансів та часу. Як зрозуміти, варто замовляти інспекцію вантажу чи можна обійтися без неї?

Ми рекомендуємо проводити інспекцію в декількох випадках:

  • При перших замовленнях. Якщо ви вперше працюєте з новим постачальником або виробником, ви не розумієте його виробничих процесів і стандартів якості. Тому перед здійсненням покупок в Китаї, варто перевірити надійність постачальника, щоб запобігти отриманню товару неналежної якості, який зіпсує вашу репутацію серед клієнтів.
  • У випадку складних нестандартних замовлень. Якщо ви купуєте товари з Китаю з особливими характеристиками (з вашим логотипом, індивідуальним дизайном, особливими функціями тощо), потрібно переконатися, що виробник правильно зрозумів і виконав ваше завдання. Крім того, якщо постачальник знає, що буде проводитися інспекція, він якісніше робить свою роботу. Інспекція вантажу допоможе вам перевірити, що всі деталі вашого замовлення виконані коректно й акуратно.
  • Якщо сумніваєтеся в надійності постачальника. Якщо виробник часто змінює умови співпраці, затримує строки, не відповідає на запитання або скарги, це може означати, що він намагається приховати певні проблеми з якістю або доставкою товару. У такому випадку, інспекція вантажу — хороший спосіб захистити свої інтереси та права.
Які види перевірок пропонує компанія DiFreight

Ви повідомляєте інспектору перелік характеристик, які варто перевірити, і отримуєте вичерпні та неупереджені результати перевірки

Які види перевірок пропонує компанія DiFreight

Діяльність компанії Difreight орієнтована на підтримку бізнесу, який співпрацює з китайськими постачальниками, та забезпечення надійності та якості їхньої продукції. Пошук постачальників у Китаї та доставка вантажів з Китаю в Україну також є нашими пріоритетами в роботі.

Ми пропонуємо нашим клієнтам такі види інспекції вантажу:

  • Перевірка постачальника в Китаї. Перевіряємо документи та ліцензії постачальника або виробника, дату реєстрації підприємства, статутний капітал та репутацію на ринку.
  • Перевірка сайту компанії. Переглядаємо, наскільки актуальний і достовірний сайт компанії, з якою ви співпрацюєте. Аналізуємо його контент, відгуки, контактну інформацію та інші параметри, щоб визначити, наскільки він відповідає реальності та не є шахрайським.
  • Перевірка товару за технічним завданням клієнта. Перевіряємо товар за вашим технічним завданням. Ми оцінюємо якість китайських товарів, кількість, розміри, кольори, упаковку, маркування та інші характеристики товару. Якщо потрібно, робимо фото і відео звіт про перевірку.
Інспекція товару в Китаї дозволяє вчасно виявити брак чи недостачу товару

Інспекція товару в Китаї дозволяє вчасно виявити брак чи недостачу товару

За результатами інспекції ви можете підтвердити співпрацю з постачальником з Китаю та оплатити товар частково або повністю. Якщо ж у вас є зауваження до якості товару, потрібно звертатися до продавця з проханням усунути недоробки. Повірте, набагато простіше це зробити, доки товар ще в Китаї й вам не потрібно думати, як з України обміняти чи повернути браковану продукцію в Китай.

Компанія DiFreight допомагає вам побудувати безпечну співпрацю з китайськими постачальниками, уникнути шахрайських схем та налагодити регулярні поставки товарів до вашого складу.

Корисні статті в нашому Блозі

Бізнес з Китаєм: послуги від DiFreight для успішної торгівлі
Бізнес з Китаєм: послуги від DiFreight для успішної торгівлі Читати статтю
Icon
Менеджер ЗЕД та митний брокер на аутсорсі. В чому зручність для вашого бізнесу?
Менеджер ЗЕД та митний брокер на аутсорсі. В чому зручність для вашого бізнесу? Читати статтю
Icon
Особливості вивезення вантажу з Китаю, якщо працюєте через карго
Особливості вивезення вантажу з Китаю, якщо працюєте через карго Читати статтю
Icon