Difreight Блог ТОП 5 технологічних товарів з Китаю, які сподобаються вашим клієнтам

ТОП 5 технологічних товарів з Китаю, які сподобаються вашим клієнтам

ТОП 5 технологічних товарів з Китаю, які сподобаються вашим клієнтам

Техніка з Китаю — один з найбільш популярних і затребуваних сегментів ринку. Китайські виробники швидко реагують на зміни потреб споживачів і випускають нові моделі пристроїв, які відповідають сучасним трендам. У цій статті розповідаю про п'ять трендових електронних товарів, які стануть чудовим доповненням до асортименту вашого магазину.

Smart колонки

Smart колонки — це портативні акустичні системи, які можуть підключатися до різних пристроїв за допомогою Wi-Fi або Bluetooth і виконувати голосові команди користувачів. Портативні колонки з Китаю конкурують з аналогами з інших країн за якістю, функціональністю і ціною. Вони мають свої сильні сторони:

  • багатий вибір моделей для різних потреб і смаків;
  • низька ціна при високій якості;
  • сумісність з популярними голосовими асистентами;
  • інноваційні функції та дизайн.

Розумні колонки використовують для прослуховування музики, подкастів, радіо, аудіокниг, а також для отримання інформації, керування розумним домом, здійснення дзвінків тощо.

Деякі колонки мають своїх власних голосових помічників, інші — підтримують Google Assistant, Alexa, Siri тощо - DiFreight

Деякі колонки мають своїх власних голосових помічників, інші — підтримують Google Assistant, Alexa, Siri тощо

Безпровідні навушники з Китаю

Багато хто вже оцінив, наскільки зручними є безпровідні навушники: ніяких дротів, які постійно заплутуються, ламаються або заважають. Тому цей товар зараз користується неабиякою популярністю. До того ж китайські навушники коштують значно дешевше, ніж навушники провідних світових виробників та сміливо можуть конкурувати з аналогами з інших країн.

Важливо. Перед замовленням техніки певного виробника потрібно вияснити у брокера, чи дозволене перевезення товару тої чи іншої марки.

В Китаї великий вибір моделей безпровідних навушників різних брендів, цінових категорій і функціональних можливостей - DiFreight

В Китаї великий вибір моделей безпровідних навушників різних брендів, цінових категорій і функціональних можливостей

Безпровідні камери відеоспостереження

Збільшення кількості крадіжок та необхідність в моніторингу навколишнього середовища призвели до росту попиту на відеоспостереження. Безпровідні камери стали ефективними інструментами для безпеки дому, бізнесу та публічних просторів. Їх легко встановлювати та налаштовувати. В результаті ваш клієнт може переглядати відео з камери в режимі реального часу або запису на своєму смартфоні, планшеті або комп'ютері.

Користувачам особливо зручно отримувати миттєві сповіщення на телефон про рух, звук або інші події, які фіксує камера - DiFreight

Користувачам особливо зручно отримувати миттєві сповіщення на телефон про рух, звук або інші події, які фіксує камера

Смарт-годинники з Китаю

Китайські смарт-годинники користуються неабиякою популярністю серед споживачів. Спортсмени та активні люди їх купують, щоб відслідковувати свою фізичну активність. Технологічно орієнтовані індивіди в цих годинниках бачать інноваційний гаджет. Інтеграція з голосовими асистентами, можливість приймати дзвінки, відповідати на повідомлення, підтримка різноманітних додатків робить їх незамінними помічниками у повсякденному житті. Батьки також купують такі годинники, щоб відстежувати місцезнаходження дітей (особливо це актуально для дітей початкової школи).

В Китаї представлений широкий вибір моделей смарт-годинників різних брендів, цінових категорій і функціональних можливостей - DiFreight

В Китаї представлений широкий вибір моделей смарт-годинників різних брендів, цінових категорій і функціональних можливостей

Робот-мийник вікон

Робот для миття вікон — незамінна річ для тих, хто живе на верхніх поверхах, боїться висоти або просто не хоче витрачати свій час на нудне прибирання. Це простий і зручний у використанні пристрій для миття вікон з дистанційним керуванням, який не залишає по собі розводів та тихо працює. Існують моделі як для домашнього, так і для комерційного використання. До речі, крім вікон їх ще можна застосовувати для миття стін, покритих плиткою, у ванній кімнаті.

Шнур безпеки, який кріпиться до робота, запобігає падінню пристрою з висоти - DiFreight

Шнур безпеки, який кріпиться до робота, запобігає падінню пристрою з висоти

Сучасний ринок техніки з Китаю пропонує неймовірний вибір інноваційних продуктів, які точно знадобляться вашим клієнтам. Якщо ви зацікавлені в розширенні асортименту або плануєте замовити товар з Китаю, звертайтеся до компанії DiFreight. Наші експерти допоможуть вам підібрати якісний товар, відповідно до ваших потреб та бюджету, і організують швидку та надійну доставку прямо до складу.

The Chinese technology market offers a wide selection of innovative products for your business - DiFreight

Корисні статті в нашому Блозі

Як оплачувати НДС в країні отримання вантажу та що таке британський VAT?
Як оплачувати НДС в країні отримання вантажу та що таке британський VAT? Читати статтю
Icon
Як почати бізнес з Китаєм: чек-лист для підприємців
Як почати бізнес з Китаєм: чек-лист для підприємців Читати статтю
Icon
Перетарка вантажів та експедирування в порту: докладніше про ці етапи морської логістики
Перетарка вантажів та експедирування в порту: докладніше про ці етапи морської логістики Читати статтю
Icon