Difreight Блог Замовляйте товари з Китаю, які будуть купувати у 2023 році, а не просто "будуть"

Замовляйте товари з Китаю, які будуть купувати у 2023 році, а не просто "будуть"

Замовляйте товари з Китаю, які будуть купувати у 2023 році, а не просто "будуть"

Час готуватися до весняного сезону та закупати товари, які стануть у пригоді садівникам, любителям домашніх овочів і сільськогосподарським підприємствам. Чому купувати обладнання та продукти для полів і садів треба вже зараз? Бо взимку ви зможете продати їх з націнкою 30%-40%, а у сезон довести маржинальність до 100%. Вигідно? Авжеж!

Але як не прогадати з товаром та вигідно перевезти його з Китаю в Україну? Розказуємо у статті.

ТОП затребуваних товарів весни 2023 року

Сезонний продаж товарів з Китаю вигідний тим, що він не потребує серйозних інвестицій. А помилитися з вибором продуктів на продаж майже неможливо. Плюс сезонний товар завжди має великий попит, легко окупається і дозволяє підприємцям отримувати гідний прибуток.

Так що ж купувати на весну 2023 року?

Ми порадились з 2-ма бізнесменами, які займаються дропшипінгом вже 4 роки і успішно працюють в сучасних реаліях. І вони надали наступні рекомендації для починаючих підприємців:

- Садові інструменти

Досвідчені садівники закуповувють лопати, граблі, вили, сапи, коси, ножиці для живої огорожі, кущорізи, ножиці для підрізання живої огорожі, секатори, сучкорізи, сучкорізи для гілок, садові пилки, сокири на OLX, бо це дешевше. І частіше за все, саме на цій платформі підприємці продають товар з Китаю. Бо і для бізнесменів, і для покупців — це вигідніше та швидше, ніж шукати інструменти з української берези та переплачувати.

- Оприскувачі

Це товар про біль клієнта. Якщо ви знайомі з маркетинговими поняттями, то розумієте, що люди купують те, що їм найбільше болить. У випадку садівників, їм болить знищення їх продуктів різними комахами. Вирішення цієї біллі — захисні та безпечні оприскувачі, які можна дешево придбати у Китаї та прибутково продати в Україні.

- Контейнери для садоводства

Бум на мікрозелень, пам'ятаєте? Люди вирощують мікрозелень в себе на балконі, вгороді, в ресторанах та кафе. Під неї потрібні контейнери, які ви можете закупити та продавати всім дбайливим про свій організм українцям. Попит — перевіренний.

- Спорт

Так, це трохи інша тема. Але стільки бігунів, спортивних жінок та чоловіків на турніках, як весною, ви не зустрінете ніколи. Адже всі (без перебільшення) готуються до літа. У багатьох просинається синдром турботи про фізичне здоров'я. І люди масово скуповують резинки для спорту, бігові кросівки, недорогий одяг, м'ячики для м'язів, килими для йоги. Все це везеться з Китаю і створює величезний прибуток для перепродовців.

А як перевозити, щоб все прийшло вчасно? - DiFreight

А як перевозити, щоб все прийшло вчасно?

Тільки за допомогою перевізників, які гарантують дотримання дедлайнів та надають вигідні умови доставки з Китаю в Україну. Звичайно, ми скажемо про себе, але не з метою похизуватися. А з метою взяти відповідальність за ваше перевезення і оперативно, бережно доставити його у потрібний час, в потрібне місце.

Під умовами вигідної доставки маємо на увазі:

  • 100% дотримання дедлайнів;
  • можливість відслідковувати свій вантаж;
  • незмінна ціна на перевезення (що є рідкістю);
  • відсутність проблем з митницею;
  • надаємо склади в Китаї та Україні для збереження товару;
  • гарантія на цілісність товару.

Головне! Пам'ятайте про час доставки та замовляйте товар і перевезення вчасно, а точніше — зараз. Оскільки через війну вантаж йде 60-75 днів. А це 2 місяці, які ви можете витратити на облаштування інтернет магазину чи оффлайн точки.

Тож… Запустимо ваш бізнес разом? Обирайте вигідний для продажу товар з Китаю. Залишайте заявку на сайті, щоб замовити перевезення і вперед відбудовувати економічне положення України і заробляти собі на життя з великими можливостями.

Корисні статті в нашому Блозі

Як працювати з Єсел і чому це вигідно?
Як працювати з Єсел і чому це вигідно? Читати статтю
Icon
ТОП 5 дивних товарів для викупу, які куплять
ТОП 5 дивних товарів для викупу, які куплять Читати статтю
Icon
Все, що необхідно знати про сертифікат FDA
Все, що необхідно знати про сертифікат FDA Читати статтю
Icon