Difreight Блог Де шукати клієнтів і які етапи продажу товарів на Amazon?

Де шукати клієнтів і які етапи продажу товарів на Amazon?

Де шукати клієнтів і які етапи продажу товарів на Amazon?

Amazon складає понад 50% електронної комерції у США. Якщо американцю потрібно щось купити, він не відкриває Google, а відразу переходить на Amazon, оскільки тут можна знайти абсолютно все.

Оскільки покупці автоматично приходять на сайт, бізнес не бореться за них. Однак продавцям доводиться конкурувати за позицію в результатах пошуку на сайті. Їх товар може бути показаний на першій сторінці або на сотій. Це залежить від того, чи маркетингований ваш обліковий запис на Amazon, чи варто рекламувати ваші продукти і наскільки швидко ви реагуєте на відгуки. Звичайно, якість продукту дуже важлива, але якщо ви нічого не робите для його маркетингу, то ймовірність, що вас куплять, дорівнює нулю.

Етапи продажу товарів на Amazon

На практиці це виглядає так: клієнт замовляє продукт, Amazon обробляє запит і переказує гроші продавцю. Потім співробітник служби йде на склад і відправляє замовлення. Якщо клієнту щось не подобається, Amazon також займається поверненням. Компанія також не надає продавцю дані покупця, все автоматизовано. За кожну продажу Amazon бере з продавця відсоток від продажу, плюс їх витрати на обробку замовлення. Однак це зберігає вам багато роботи.

Друзі, ми бажаємо вам знайти своїх покупців на сайті Amazon та бути конкурентоспроможними у цьому бізнесі!

Чому Amazon може заблокувати обліковий запис?

Перед тим, як почати продавати на Amazon, вам необхідно повністю розуміти правила, якими ви будете керуватися у майбутньому. Вам також потрібно регулярно перевіряти оновлення загальних правил, зміни в категоріях і бути в курсі останніх подій, щоб уникнути проблем з блокуванням. Пам'ятайте, незнання правил не виправдання.

Так от, основні причини, чому Amazon може заблокувати ваш обліковий запис:

  • продаж заборонених продуктів;
  • продаж підроблених товарів;
  • велика кількість негативних відгуків.

Amazon регулярно блокує облікові записи продавців, які не дотримуються їх правил. Для них не має значення, який ваш оборот, скільки продажів ви робите і приносите їм прибуток. Продавці, які продають по одному одиниці на тиждень за $10 і ті, що продають 1000 одиниць на місяць, блокуються однаково.

Друзі, будьте обережні перед реєстрацією вашого облікового запису, прочитайте всі правила і дотримуйтесь їх! Бажаємо вам прибуткових продажів та довгострокової співпраці з Amazon!

Який торговий майданчик підійде вам – Ebay, Etsy, Amazon?

Корисні статті в нашому Блозі

Топ 5 способів безпечно переказати гроші до Китаю
Топ 5 способів безпечно переказати гроші до Китаю Читати статтю
Icon
Готуй сани влітку: які зимові товари час закуповувати вже зараз?
Готуй сани влітку: які зимові товари час закуповувати вже зараз? Читати статтю
Icon
Авіадоставка з Китаю всього за 12,5$!
Авіадоставка з Китаю всього за 12,5$! Читати статтю
Icon