Difreight Новини Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати

Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати

Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати

Китай приваблює бізнесменів великим виробничими можливостями та низькими цінами. Однак, ведення бізнесу з Китаєм оточене низкою міфів, які можуть спотворювати реальність та заважати ефективній та вигідній співпраці. Сьогодні ми розглянемо та проаналізуємо найбільш поширені з них.

Міф 1. Усі товари з Китаю дешеві та виготовлюються з неякісної сировини

Завдяки дешевому виробництву, в Китаї ви можете отримати товари будь-якої якості та практично за будь-яку ціну. Але помилка думати, що всі вироби там дешеві лише тому, що мають надпис «виготовлено в Китаї».

Хоча в Китаї дійсно є бюджетні товари, країна також відома виробництвом високоякісних і технологічних продуктів. Багато світових брендів виготовляють свою продукцію в Китаї, використовуючи сучасні технології.

Важливо ретельно обирати постачальників та здійснювати контроль якості товарів при імпорті з будь-якої країни, включаючи Китай.

Міф 2. Усі китайські продукти мають низьку якість

Іронія в тому, що ми щодня використовуємо високоякісні популярні товари з Китаю. Багато китайських фабрик докладають зусиль для дотримання стандартів своїх продуктів за кольором, матеріалами, формою та експлуатаційними вимогами.

Ключ успіху — в пошуках надійного постачальника з Китаю, який буде дотримуватися міжнародних стандартів якості. Компанія DiFreight допоможе вам з пошуком та перевіркою постачальника у Китаї.

Перевірка постачальника — один з етапів роботи на міжнародному ринку - DiFreight

Перевірка постачальника — один з етапів роботи на міжнародному ринку

Міф 3. Всі китайці розуміють англійську мову

Бізнес-комунікація — це завжди складно, особливо якщо частина деталей обговорення зникає при перекладі. Хоча англійська мова дійсно набуває популярності в Китаї, особливо серед молоді та в бізнес-середовищі, не можна стверджувати, що всі китайці володіють нею. У багатьох регіонах Китаю, особливо за межами великих міст та бізнес-центрів, англійська залишається маловідомою.

Тому для бізнесу важливо знати місцеву мову або користатися послугами перекладача, щоб уникнути непорозумінь при взаємодії. За потреби компанія DiFreight надає своїм клієнтам супровід у перемовинах з китайськими партнерами.

Співробітники DiFreight допоможуть вам провести перемовини з китайськими постачальниками - DiFreight

Співробітники DiFreight допоможуть вам провести перемовини з китайськими постачальниками

Міф 4. Всі китайські сайти товарів однакові

Китайський онлайн-ринок демонструє велике різноманіття вебсайтів, які пропонують широкий спектр товарів та послуг. Ці сайти різняться за дизайном, функціональністю, цільовою аудиторією та спеціалізацією.

Від великих мультифункціональних платформ, таких як Alibaba та Taobao, які пропонують різноманіття товарів для всіх видів споживачів, до спеціалізованих нішевих сайтів, кожен з них має свою унікальну ідентичність та бізнес-модель.

DiFreight проводить ретельне дослідження продавців в Китаї, включаючи перевірку облікових даних, репутації та послужного списку. Наші професійні зв'язки допоможуть вам вийти на потрібні ринки та вигідно замовити товари з Китаю.

Міф 5. Доставка з Китаю — це довго

Доставка з Китаю в Україну може зайняти від кількох тижнів до двох місяців в залежності від логістики. Ваша посилка може йти морем до України місяць і більше, а замовлення з Китаю авіатранспортом буде тут вже за кілька днів.

Компанія DiFreight організовує міжнародну логістику з 2020 року. Ми знаємо, як замовити товар з Китаю максимально швидко, вигідно та вчасно.

Ринок Китаю - DiFreight

Ринок Китаю зростає кожен рік. Тож не довіряйте міфам, а вірте фактам і використовуйте величезний потенціал імпорту з Китаю для розвитку бізнесу. Якщо вам потрібна консультація з організації ланцюга постачання з Китаю до України, звертайтеся до наших менеджерів.

Корисні статті в нашому Блозі

Особливості перевезення збірних вантажів з України до Великобританії
Особливості перевезення збірних вантажів з України до Великобританії Читати статтю
Icon
Китайський Новий рік: як організувати доставку товарів під час свят
Китайський Новий рік: як організувати доставку товарів під час свят Читати статтю
Icon
Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати
Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати Читати статтю
Icon