Difreight Новини Відкриття нового складу DiFreight в Китаї: покращуємо якість обслуговування клієнтів

Відкриття нового складу DiFreight в Китаї: покращуємо якість обслуговування клієнтів

Відкриття нового складу DiFreight в Китаї: покращуємо якість обслуговування клієнтів

Компанія DiFreight не стоїть на місці й постійно шукає шляхи для оптимізації логістичних процесів та покращення якості обслуговування клієнтів. Саме тому ми відкрили новий склад в Китаї, в місті Фошань. Сьогодні розповідаємо вам детальніше про новий склад.

Які послуги складу ми вам пропонуємо

Інспекція товару при детальному викупі. Це включає перевірку відповідності назви товару, його кількості, розмірів (тільки буквені та числові значення) та кольору, але не відтінку. При цьому на кожному етапі такої інспекції ми відправляємо вам одне фото товару, вибраного випадковим чином з коробки.

Якщо при перевірці товару ми виявляємо якість відхилення — за вашим бажанням оформлюємо повернення його постачальнику для заміни або відшкодування вартості.

Початкова вартість такої послуги для нових клієнтів становить 5% від вартості товару. Надалі ціна буде складати 7% та 10%.

Окрема детальна перевірка товару. Ви можете замовити детальну перевірку товару прямо на нашому складі в Китаї як окрему додаткову послугу. Вартість такої становить $2 за коробку (до 30 кг). При цьому ми проводимо перевірку відповідності та надсилаємо вам 2-3 фотографії товару з різних ракурсів.

Фотозвіт Окрема детальна перевірка товару - DiFreight

Фотозвіт. Додаткова послуга, яка включає 2-3 фотографії товару з різних ракурсів в упаковці та без неї.

Вартість фотозвіту: $1,5 за коробку (до 30 кг).

Пакування вантажу. Правильне пакування товару забезпечує його цілісність під час перевезення.

На нашому складі доступні такі пакувальні матеріали:

  • картонні коробки різних розмірів;
  • пухирчаста плівка;
  • поліетиленові пакети (легка упаковка).

Важливо. Якщо товар прибуває на склад в пошкодженій або непридатній упаковці, ми будемо змушені його переупакувати задля збереження цілісності вантажу. В такому випадку вартість упаковки буде включена в рахунок за транспортування товару.

Пакування коробки - DiFreight

Якщо посилка прибула на склад в якісній коробці, яка підходить для міжнародного перевезення та повністю відповідає всім вимогам для безпечної доставки — додаткове пакування не потрібне.

Переваги для клієнтів від наявності власного складу в Китаї

Якісна інспекція вантажу. Ми перевіряємо всі вантажі при поступленні на склад та відразу надаємо вам інформацію про стан товару. Ми постійно на зв'язку зі складом, тому швидко знаходимо відповідь на будь-які ваші запитання або уточнення стосовно стану вантажу.

Безпека. Ми повністю контролюємо весь товар, що знаходиться на складі, тому впевнені у його збереженні та безпеці.

Оперативність. Площа складу — 1000 м2, вона дозволяє нам обробляти більш ніж 10 контейнерів на місяць. Це означає, що ми уникаємо затримок доставки вантажів та вкладаємося в наш регулярний графік відправлень.

Більш детально про те, як все влаштовано на нашому складі розповідаємо у відео:
https://www.youtube.com/watch?v=uMHyemBpAzc&t=635s

Постійний розвиток та модернізація є головним принципом роботи компанії DiFreight. Відкриття нового складу в Китаї — це наш крок назустріч вашим потребам. Тепер ваші покупки будуть ще більш безпечними, а процес замовлення китайських товарів — максимально комфортним та прозорим. Звертайтеся до DiFreight — і ваші товари завжди будуть у надійних руках.

Корисні статті в нашому Блозі

Доставка вантажів з Китаю до США
Доставка вантажів з Китаю до США Читати статтю
Icon
Доставка негабаритного вантажу з України до США
Доставка негабаритного вантажу з України до США Читати статтю
Icon
День народження DiFreight: вже 3 роки ми розвиваємо сферу логістики в Україні
День народження DiFreight: вже 3 роки ми розвиваємо сферу логістики в Україні Читати статтю
Icon