Difreight Новини Доставка негабаритного вантажу з України до США

Кейс. Як компанія DiFreight організувала доставку негабаритного вантажу з України до США

Кейс. Як компанія DiFreight організувала доставку негабаритного вантажу з України до США

Чудово, коли потрібно транспортувати товар, що упакований у зручні коробки, які легко перевозити і завантажувати-розвантажувати. А якщо стоїть завдання доставити щось таке, що не вміститься в жодну коробку? Скажете, неможливо? У компанії DiFreight немає такого поняття як «неможливо». Сьогодні розповідаємо про унікальний кейс морського перевезення негабаритного вантажу з України до США.

Що потрібно було зробити

Наш клієнт — український виробник ексклюзивних предметів декору, якому потрібно було доставити металеву декоративну ракету до США. На той час він вже довго шукав надійного партнера для транспортування своєї продукції. Основна проблема полягала в тому, що вантаж був негабаритний, тому традиційні методи пакування та транспортування були непридатні. Клієнт зіткнувся з величезними труднощами у пошуках компанії, яка б взялася за таке завдання.

Як вирішила проблему компанія DiFreight

Головним викликом було забезпечення безпеки та цілісності вантажу під час доставки з України в США — завдання, що вимагало не лише професіоналізму, але і нестандартного підходу. DiFreight прийняла виклик.

Ми ретельно підійшли до процесу пакування. За допомогою дерев'яних дощок ми вручну зібрали спеціальну обрешітку, яка надійно захищала вантаж. Такий підхід гарантував безпеку негабаритних предметів декору та оптимізував простір для інших вантажів.

Завдяки обрешітці вантаж був надійно закріплений та не заважав транспортуванню інших коробок - DiFreight

Завдяки обрешітці вантаж був надійно закріплений та не заважав транспортуванню інших коробок

Доставка включала кілька етапів. Після пакування ми забезпечили оформлення необхідних митних документів та організували доставку вантажу в США морем. Попри складнощі, пов'язані з транспортуванням негабаритних вантажів, команда DiFreight забезпечила безперебійне та своєчасне перевезення.

Вантаж успішно дістався США без жодних пошкоджень. Для нас це був цікавий кейс, який вимагав нестандартних дій, а для клієнта — надійне рішення по доставці його товару та ще й за вигідною ціною. Він залишився задоволений співпрацею.

Відгук клієнта про співпрацю з компанією DiFreight - DiFreight

Відгук клієнта про співпрацю з компанією DiFreight

Завдяки творчому підходу, досвіду у логістиці та відданості задачі, компанія DiFreight здатна вирішувати найскладніші завдання, пов'язані з міжнародними перевезеннями.

Ми пишаємося можливістю надавати нашим клієнтам не просто послуги, а реальні рішення, що сприяють розвитку їх бізнесу. Якщо вам кажуть, що доставити ваш товар неможливо, звертайтеся до нас — для DiFreight немає неможливих задач.

Корисні статті в нашому Блозі

Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати
Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати Читати статтю
Icon
Як правильно упакувати вантаж на піддони
Як правильно упакувати вантаж на піддони Читати статтю
Icon
Особливості перевезення збірних вантажів з України до Великобританії
Особливості перевезення збірних вантажів з України до Великобританії Читати статтю
Icon