Difreight Новини Особливості перевезення збірних вантажів з України до Великобританії

Особливості перевезення збірних вантажів з України до Великобританії

Особливості перевезення збірних вантажів з України до Великобританії

LTL (Less Truck Load) перевезення — послуга збірного авто, яка дозволяє ефективно та вигідно організувати перевезення декількох вантажів від різних відправників в одному транспортному засобі. У цій статті ми розглянемо особливості LTL-доставки між Україною та Англією.

Що входить до організації перевезення збірних вантажів Україна — Англія

Компанія DiFreight має значний досвід в організації доставки збірних вантажів, тому весь процес вже налагоджений до дрібниць. Розповідаємо, як відбувається таке перевезення.

1. Консолідація малих відправок.

Вантажі від різних відправників збираються на спеціальних складах. Там ми їх групуємо та завантажуємо до однієї машини. Це дозволяє зменшити кількість порожнього простору у транспортних засобах, ефективно використовувати вантажні потоки та знижувати загальні витрати на доставку.

2. Доупакування.

Для безпеки та цілісності кожного вантажу упаковуємо коробки в палети. Це допомагає уникнути додаткових маніпуляцій з коробкою, зберегти оригінальне пакування, захистити вантаж від пошкоджень під час транспортування та компактно розташувати його в авто.

3. Маркування вантажу.

Дозволяє чітко ідентифікувати кожну посилку та відстежувати її переміщення протягом усього процесу доставки. Вказівка характеристик вантажу (вага, розмір, небезпечність, температурні обмеження тощо) допомагає зберігти та транспортувати товар у відповідних умовах.

Палетний сервіс збірних відправок від компанії DiFreight дозволяє консолідувати палети вагою від 1 т в одне авто

4. Митне оформлення.

Надаємо повний комплекс послуг з митного оформлення як в країні відправки, так і в країні отримання. Це дозволяє клієнтам уникнути метушні, пов'язаної з пересиланням документів до різних брокерів. Беремо процес на себе та контролюємо всі митні процедури. На всі поставки відкриваємо транзитну декларацію Т1, яка підтверджує міжнародний статус вантажу та його транзит через країни Європейського Союзу.

5. Доставка.

Доставляємо вантаж або до кінцевого отримувача у Великобританії, або до складу Amazon. Вибір місця доставки залежить від вимог та потреб клієнта.

Які переваги співпраці з DiFreight

Чіткі терміни доставки. Терміни залежать від навантаженості та наявності черг на кордоні. Сервіс єЧерга дозволяє нам заздалегідь планувати логістику, тому вцілому транспортування до отримувача займає до 14 днів.

На порталі єЧерга видно приблизний час очікування для проходження кордону залежно від пункту пропуску - DiFreight

На порталі єЧерга видно приблизний час очікування для проходження кордону залежно від пункту пропуску

Комплексні послуги по відправці збірних вантажів.

Включають забір вантажу, замитнення, розмитнення та розконсолідацію партії до кінцевого отримувача.

Регулярність.

Пропонуємо сталий тариф на рік, що дозволяє вам планувати свій бізнес і бути впевненими в стабільності ціни. Ви можете бронювати місце в машинах заздалегідь, доставка вантажу завжди здійснюється вчасно та без зайвих перешкод.

Відповідальність.

Беремо на себе повну відповідальність за кожен етап автоперевезення та ваш вантаж в цілому. Після підтвердження — ніяких скасувань. Ви спокійно плануєте свої бізнес-операції, адже компанія DiFreight — надійна логістична компанія зі сталими цінами й чіткими зобов'язаннями.

LTL перевезення — це оптимальний спосіб доставки малих вантажів між Україною та Великобританією. Однак організація таких вантажних перевезень супроводжується значними клопотами та затратами часу. Компанія DiFreight візьме всі ці клопоти на себе. Ми пишаємося нашою експертизою та професіоналізмом і гарантуємо вам якісну та надійну доставку вантажу до Англії.

Корисні статті в нашому Блозі

Китайський Новий рік: перевезенням бути чи ні?
Китайський Новий рік: перевезенням бути чи ні? Читати статтю
Icon
Маршрут проходження з Китаю
Маршрут проходження з Китаю Читати статтю
Icon
Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати
Топ 5 міфів про бізнес з Китаєм: що треба знати Читати статтю
Icon