Difreight Блог Інспекція товару та постачальників в Китаї

Інспекція товару та постачальників в Китаї

Інспекція товару та постачальників в Китаї

Інспекція товару в Китаї дає можливість уникнути поширених проблем із постачанням продукції.

Насамперед варто відзначити, що буває інспекція товару та інспекція постачальників. Вказані інспекції різного рівня: від менш детальної до більш детальної. За вашим технічним завданням, обумовленого тарифу, проводять контроль товарів, їх якості в момент відвантаження. За результатами своєї діяльності ставлять печатку на документах: коносамент, інвойс, пакінг.

Компанія Difreight надає наступні види інспекцій. Ми перевіряємо постачальника (документи його підприємства, бачимо коли підприємство зареєстроване, який статутний капітал, чи є перевірки) і перевіряємо сайт компанії (на скільки він живий і актуальний і чи не є шахрайським).

У вашому технічному завданні ви вказуєте який товар потрібно перевірити і на які важливі питання повинен відповісти інспектор. Це все прописується в документі, в технічному завданні для інспекції. За результатами інспекції ви можете підтвердити співпрацю з постачальником та оплатити якусь частину суми, або оплатити в повному обсязі. Якщо у постачальника є якісь недоробки, тоді, необхідно спочатку попросити їх усунути.

Що ми перевіримо:

Вибірково розкриємо упаковку товару, перевіримо стан коробки, маркування, логотипу. Перевіримо якість товару – зробимо виміри, тести, колір, функціонал та ін. Перевіримо відповідність замовлення – кількість, комплектацію. Як основу здійснення незалежної експертизи зможе виступити технічне завдання чи зразок продукту. За результатами інспекції ви отримаєте детальний фотозвіт з коментарями.

Після того, як вас задовільнили результати інспекції, вантаж пломбується нашим інспектором, вносяться маркування. У вартість інспекції входять транспортні витрати інспектора, ставка інспектору за день роботи. Середня вартість інспекції 200 $.

В яких випадках необхідно обов`язково проводити інспекцію? - DiFreight

В яких випадках необхідно обов`язково проводити інспекцію?

  • при перших замовленнях постачальника;
  • при складних нестандартних замовленнях;
  • коли ви сумніваєтесь, що постачальник сумлінний;
  • партія замовленого товару вже готова, але вас цікавить якість, упаковка та документація.

Коли постачальник знає, що буде інспекція, він робить все найякісніше, ніж без неї.

Друзі, бажаємо Вам завжди співпрацювати з надійними постачальниками! Користуйтеся послугою інспекції, так як це може зберегти ваші фінансові вкладення!

Корисні статті в нашому Блозі

Чому купувати з DiFreight вигідно?
Чому купувати з DiFreight вигідно? Читати статтю
Icon
Як отримати Amazon Prime і навіщо це треба?
Як отримати Amazon Prime і навіщо це треба? Читати статтю
Icon
Як негативні відгуки впливають на продажі та чому важливо реагувати на них миттєво
Як негативні відгуки впливають на продажі та чому важливо реагувати на них миттєво Читати статтю
Icon