Difreight Блог Як оплатити товари з Китаю: послуга «Оплата другом»

Як оплатити товари з Китаю: послуга «Оплата другом»

Як оплатити товари з Китаю: послуга «Оплата другом»

Китай — країна, що вражає своїм різноманіттям товарів та доступністю для споживачів. На популярних маркетплейсах, наприклад Taobao, Tmall чи 1688, можна вигідно здійснити покупки як гуртом, так і в роздріб різноманітних товарів.

Але є певний нюанс: найбільші китайські сайти товарів націлені на покупців-співвітчизників. Тому для оплати замовлення потрібно мати рахунок у китайському банку, щоб провести операцію грошима Китаю. Що ж робити у цьому разі покупцям-українцям? Тут у пригоді стає нова послуга компанії DiFreight — «Оплата другом».

Китайський маркетплейс Taobaо - DiFreight

Китайський маркетплейс Taobaо

Детальніше про послугу

Цей сервіс достатньо простий. Він доступний користувачам, які вже мають зареєстровані облікові записи, але не пройшли верифікацію. Отже, клієнт самостійно спілкується з постачальниками, здійснює оформлення замовлення, а далі відправляє його на оплату нам.

Наша головна мета — створити максимально вигідні та комфортні умови співпраці для клієнтів. Тому ми ретельно проговорюємо всі деталі, пов'язані з наданням послуги «Оплата другом».

Перегляньте відео, щоб більше дізнатися про послугу «Оплата другом»:

Важливо! Компанія DiFreight не несе відповідальності за дії постачальника, але в разі повернення товару протягом 7 днів пересилаємо вам гроші, що повернув постачальник.

Вартість послуги становить:

  • для покупок вартістю до 10 000 юанів — 5% від суми замовлення;
  • від 10 001-25 000 юанів — 4%;
  • інші суми узгоджуються індивідуально.

В результаті ви отримаєте від нас допомогу та підтримку при здійсненні операцій щодо покупок товарів з Китаю.

Сторінка оплати замовлення в магазині 1688 - DiFreight

Сторінка оплати замовлення в магазині 1688

Переваги послуги «Оплата другом»

Сервіс «Оплата другом» створений для того, щоб забезпечити зручність та безпеку онлайн-шопінгу на популярних торговельних платформах Китаю для гуртових та роздрібних покупців з України. Які у нього переваги?

  • Доступ до китайського ринку. Українські покупці мають можливість купувати товари безпосередньо з китайських онлайн-платформ, які часто пропонують нижчі ціни та ширший асортимент товарів.
  • Простота використання. Від вас потрібне тільки оформлення замовлення, далі пересилаєте його на оплату, все інше робить DiFreight.
  • Економія часу та зусиль. Ви економите час і зусилля, які б витратили на самостійне вирішення платіжних та логістичних питань.
  • Гнучкі умови. Ми враховуємо індивідуальні потреби кожного клієнта та узгоджуємо вартість послуги для сум понад 25 000 юанів.
  • Допомога з поверненням. При скасуванні замовлення протягом 7 днів повертаємо вам кошти від постачальника.

DiFreight полегшує процес покупок в Китаї та відкриває нові можливості для розвитку вашого бізнесу. Завдяки послузі «Оплата другом» ви можете безпечно та ефективно налагодити торговельні відносини з китайськими постачальниками. Обираючи DiFreight, ви отримуєте надійного партнера, який допоможе вашому бізнесу рости та процвітати.

Корисні статті в нашому Блозі

Який шлях проходить ваш вантаж з Китаю?
Який шлях проходить ваш вантаж з Китаю? Читати статтю
Icon
Етапи реєстрації на Amazon
Етапи реєстрації на Amazon Читати статтю
Icon
Упаковка товару при доставці
Упаковка товару при доставці Читати статтю
Icon