Difreight Блог Послуги складу при доставці товарів з Китаю

Послуги складу: оптимізація доставки з Китаю разом з DiFreight

Послуги складу: оптимізація доставки з Китаю разом з DiFreight

Компанія DiFreight вже понад три роки успішно супроводжує та консультує українських підприємців, чий бізнес пов'язаний з міжнародною торгівлею. Ми забезпечуємо їм повний цикл викупу товарів з Китаю. Щоб клієнти DiFreight отримували якісніший та ефективніший сервіс, ми відкрили власний склад у Китаї. Сьогодні розповідаємо, які послуги ви можете там отримати.

Основні послуги складу DiFreight в Китаї

Всі послуги складу спрямовані на те, щоб ви швидко отримали саме те, що і замовляли. Тож які послуги ми здійснюємо на складі?

  • Маркування вантажів. Першочергове маркування товарів забезпечує легку та швидку їх ідентифікацію в процесі подальшого транспортування. Це запобігає помилкам при доставці з Китаю.
  • Ретельна інспекція. За бажанням клієнта ми здійснюємо інспекцію товару на складі. Перевіряємо його комплектність, відповідність кольору, кількість, наявність дефектів. У разі чого — повертаємо товар постачальнику для заміни або повернення коштів. Клієнти отримують детальні фотозвіти, що дозволяє їм переконатися у якості товарів до їх відправлення.
Інспекція товару на складі DiFreight

Інспекція товару на складі DiFreight

  • Вимірювання вантажу. Акуратні заміри габаритів та зважування товару допомагає у точному розрахунку вартості доставки товарів з Китаю, оптимізуючи вантажні тарифи.
  • Фумігація. Це важливо для тих категорій товарів, що є сприйнятливими до шкідників чи плісняви. 
  • Пакування. Вантажі, які легко пошкодити, упаковуємо у спеціальну захисну плівку. Це забезпечує додатковий рівень захисту від подряпин, ударів та інших зовнішніх впливів. Для негабаритних чи особливо крихких товарів робимо обрешітку для додаткового захисту. Також пакуємо на палети, це особливо важливо для великих або важких товарів, які можуть вимагати особливо обережного обігу.
Приклад решетіння для негабаритного вантажу

Приклад решетіння для негабаритного вантажу

Склад DiFreight в Китаї забезпечує надійне, безпечне та ефективне управління вашими вантажами, гарантуючи їхню цілісність та своєчасну доставку.

Користь для клієнтів

Основні переваги, які отримують клієнти:

  1. Зменшення часу доставки. Пряме управління та обробка вантажів на нашому складі значно скорочує час, необхідний для транспортування ваших замовлень з Китаю. 
  2. Контроль. Власний склад надає можливість ретельніше контролювати якість товарів. Це включає перевірку вантажів на комплектність, відповідність специфікаціям та перевірка стану товару перед відправленням. Тому клієнти отримують тільки високоякісні товари.
  3. Гнучкість. Наявність складу дозволяє більш гнучко реагувати на логістичні потреби клієнтів.
  4. Зменшення ризику пошкоджень. Завдяки професійному пакуванню ризик пошкодження товарів під час транспортування мінімізується. Ви можете спокійно очікувати прибуття замовлення.
  5. Прямий зв'язок з постачальниками. Наш склад в Китаї відкриває можливості для прямого спілкування з місцевими постачальниками, що покращує координацію та пришвидшує розв'язання будь-яких питань.

Ці та інші переваги роблять співпрацю з DiFreight вигідною та зручною для бізнесу та забезпечують надійний та ефективний логістичний процес.

Більш детально ознайомитися з роботою складу можна у відео:


Постійна робота компанії над вдосконаленням та оптимізацією логістичних процесів спрямована на максимальне задоволення потреб клієнтської аудиторії. Команда DiFreight переконана, що покращення послуг забезпечує високу якість обслуговування та сприяє побудові довгострокових та взаємовигідних відносин з клієнтами. Тож не гайте часу — звертайтеся до DiFreight!

Корисні статті в нашому Блозі

Інформація, яку потрібно надати для отримання розрахунку
Інформація, яку потрібно надати для отримання розрахунку Читати статтю
Icon
Упаковка товару при доставці
Упаковка товару при доставці Читати статтю
Icon