DiFFreight Блог ТОП 5 порад від закупника Діфрейт

ТОП 5 порад від закупника Діфрейт

ТОП 5 порад від закупника Діфрейт

Привіт, на зв'язку Володимир — співробітник компанії Діфрейт, який закуповує та допомагає вам у спілкуванні з постачальником товару з Китаю в Україну. Сьогодні хочу поговорити щодо низьких цін на азійському ринку, за якими ми всі полюємо. Адже багато початківців, бачачи низькі ціни на актуальні товари радіють і спішать все купити. Чому не варто так робити, а також які існують правила закупника — розповідаю у статті.

Перевіряйте все і всіх

Замовляючи товар на 1688, треба подати заявку і тут є момент. В більшості випадках постачальники ставлять занижену ціну на товар, але насправді:

  1. Коли ми бачимо товар з низькою ціною — не треба одразу радіти, при покупці ціна може бути вищою просто її вам враховують в доставку. В більшості випадків постачальники ставлять занижену ціну на товар. Це просто маркетинговий хід, а не занижена ціна, бо товар, наприклад, вийшов з сезонності. Тому будьте уважні і обирайте саме виробників, а не перепродаж.
  2. При замовленні на 1688 ви подаєте заявку, в деяких випадках постачальник має замінити актуальні дані щодо ціни та доставки. Якщо після подачі заявки ви відразу вносите оплату, то можете переплатити набагато більше, тож врегулюйте цей момент. А ще краще делегуйте це питання українцям, які працюють в Китаї та допомагають у питаннях перевезення. Ви також легко можете скористатися такими послугами нашої компанії як: інспекція товару в Китаї та пошук постачальників у Китаї.

Купуйте через маркетплейси чи у перевірених виробників

Чому? Бо ціни нижче, бо це надійніше. Якщо ви вперше починаєте займатися бізнесом з Китаєм і у вас просто немає контактів надійних постачальників — є 3 варіанти як діяти. Шукати виробництво та товар самостійно і скоріш за все обпектися через нечесність людей. Другий варіант — спілкуватися з досвідченими бізнесменами та з їх допомогою починати шлях новачка у товарці. Третій варіант — делегувати нам. Ми знайдемо необхідний продукт у Китаї, перевіримо його та допоможемо перевезти в Україну у найкоротші терміни, оскільки у нас є доставка вантажів з Китаю в Україну.

Обговорюйте модель, колір, конфігурацію товарів

Нагадаємо, що від моделі, кольору товару залежить його актуальність у різні сезони. Приведемо простий приклад, спідниця чорного кольору літом продається набагато гірше, ніж червоного. І це важливо розуміти, щоб не просто скуповувати популярні речі, а з успіхом їх продавати. Щодо питання конфігурації — це процес, який дозволяє знати, скільки товару є на складі, чи буде він ще, як планувати його продажі та інше. Отже, у виробника варто дізнаватися, чи планується виробляти товар і надалі, щоб якщо виявиться великий попит, була можливість його купити в більшому обсязі.

Нагадуйте про важливі для вас моменти

На жаль, більшість китайських виробників байдуже ставляться до покупців. Адже ви для них такий самий товар — вони продають вам те, що виробляють. Ви приносите для них гроші. Тому у деяких випадках якість пакування, маркування чи навіть розробки товарів при великому обсязі роботи може втрачатися. Саме тому, якщо ви почали працювати з Китаєм чи будь-якою іншою країною, підписуйте договір співпраці. Та не забувайте нагадувати, що для вас важливо і на що вони мають звертати увагу при продажі товару вам.

Немає можливості та знань регулювати всі ці процеси? Не хвилюйтеся. Як я вже казав, наша компанія закриває всі процеси перевезення — від пошуку та перегляду стану товару на складах, до перевезення його в Україну. Якщо хочете успішно та без страху стартанути у товарному бізнесі — зв'яжіться з нашим менеджером і він вас проконсультує безкоштовно. До зустрічі!

Корисні статті в нашому Блозі

Доставка з Китаю в США, що потрібно знати
Доставка з Китаю в США, що потрібно знати Читати статтю
Icon
Яка відмінність між FBA та FBM?
Яка відмінність між FBA та FBM? Читати статтю
Icon
Як замовляти на Taobao
Як замовляти на Taobao Читати статтю
Icon