Difreight Блог Бізнес з Китаєм: послуги від DiFreight для успішної торгівлі

Бізнес з Китаєм: послуги від DiFreight для успішної торгівлі

Бізнес з Китаєм: послуги від DiFreight для успішної торгівлі

Ведення бізнесу з Китаєм пов'язане з багатьма труднощами: мовний бар'єр, культурні відмінності, складність китайського законодавства. Ми пропонуємо послугу бізнес з Китаєм під ключ: беремо всі турботи на себе.

Компанія DiFreight надасть повний спектр послуг в області експортно-імпортної діяльності, починаючи від пошуку товару і закінчуючи його доставкою на ваш склад.

Послуги від DiFreight

Щоб продукт був конкурентним на ринку та вигідним для вас, наша компанія проводить:

  • пошук товару та постачальників;
  • супровід у перемовинах;
  • виїзну інспекцію;
  • викуп товару;
  • складські послуги;
  • логістичні послуги

Зупинимося детально на кожній з послуг.

Пошук товару та постачальників

Пошук товару та постачальників - DiFreight

Ринок оптового продажу величезний, тому будь-якій компанії буде складно зорієнтуватися у виборі надійного партнера та організації логістики з усіма нюансами доставки товару. Фахівці DiFreight підберуть товари, зроблять запит на доставку пробних зразків, проведуть переговори, перевірять репутацію, домовляться про можливі знижки та вигідні умови співпраці. В результаті пошуку ви отримуєте таблицю з ціновими пропозиціями, основними характеристиками та умовами від постачальника, з передачею даних про всі діалоги з кожним із них.

Супровід у перемовинах

Ми надаємо кваліфіковану допомогу під час спілкування з китайськими постачальниками. Вам не доведеться наймати перекладачів й особисто відвідувати заводи та фабрики з виробництва конкретного виду продукції. У Китаї є представництво компанії, завдяки чому пошук постачальників і перемовини про доставку відбуваються одразу на місці.

Сервіс «Викуп товару»

Сервіс «Викуп товару» - DiFreight

Ця послуга допоможе вам уникнути організаційних клопотів та зайвого стресу при перевезенні товарів з Китаю. З Difreight ви залишаєтесь в безумовному виграші як покупець і отримуєте можливість прибуткових продажів, як бізнесмен. Працюючи з Difreight, вам не треба знати мову, щоб придбати бажані товари. Процес комунікації відмінно налагоджений, замовлення оформлюються швидко та коректно. Ми розрахуємо попередню вартість доставки, викупимо наявний товар і відправимо в Україну. Ми також проведемо митне оформлення вантажу і доставимо його на ваш склад.

Виїзна інспекція

Не завжди постачальник виконує частину угоди сумлінно. Навіть серйозні компанії здатні зробити браковану партію товару. Трапляється і так, що постачальник упаковує меншу кількість позицій. Якщо проблеми виявляються вже після доставки в кінцеву точку, фінансових і тимчасових проблем не уникнути. Оптимальний спосіб запобігти подібних ризиків — попередня перевірка якості партії в Китаї.

Інспектори DiFreight неупереджено проводять огляд і завжди готові відстояти інтереси клієнта. Ви отримаєте детальний звіт, а також фото- та відеофіксацію. У разі невідповідності продукції ви зможете повернути гроші, отримати знижку і знайти іншого постачальника або запросити нову партію, яка вже буде відповідати обумовленим вимогам до якості.

Складські послуги

Складські послуги - DiFreight

Складування товару — важлива проміжна ланка процесу міжнародної доставки з Китаю. Вона дає можливість перевірити замовлення, консолідувати його, доповнити або замінити упаковку. Ми пропонуємо оптимізувати оброблення великих партій вантажів, минаючи процес зберігання, — за допомогою послуги крос-докінгу. Така система є оптимальною для гуртовиків, компаній-імпортерів та компаній, які потребують міжнародну доставку морем. А щоб оптимізувати витрати на оренду складських приміщень, комунікації та персонал, скористайтеся нашою послугою фулфілменту.

Переваги співпраці з DiFreight

Переваги співпраці з DiFreight - DiFreight

У компанії DiFreight працюють тільки фахівці високого класу з великим досвідом роботи за вибраним напрямком. Ми знаходимо для вас товари за мінімальними цінами та за короткий час. Ви економите до 30% свого бюджету і 100% свого часу. Ми перевіряємо усіх постачальників, яких включили до звіту з пошуку. А у разі, якщо заявлений вами товар не знайдений — ми повертаємо гроші.

Ви не хочете ризикувати своїм капіталом, у вас немає досвіду та часу на пошук виробника у Китаї — доручіть це нашій компанії. Звернувшись до DiFreight, ви отримаєте повний юридичний супровід, контроль виробництва та постачання товарів. Вас професійно обслужать менеджери зі штату нашої компанії, які добре орієнтуються у тонкощах ведення бізнесу у Китаї. Зв'яжіться з нами.

Корисні статті в нашому Блозі

Українські маркетплейси для продажу товарів з Китаю
Українські маркетплейси для продажу товарів з Китаю Читати статтю
Icon
Приватна марка: переваги, недоліки
Приватна марка: переваги, недоліки Читати статтю
Icon
Все про сертифікат відповідності для імпортної продукції
Все про сертифікат відповідності для імпортної продукції Читати статтю
Icon